Ce masini sa iti cumperi la un buget redus?

Ce masini sa iti cumperi la un buget redus? Ce masini sa iti cumperi la un buget redus?

Honda CR-Z (16.000 dolari)

Honda CR-Z este un SUV compact elegant. Completate cu o linie de acoperiș profundă, lumini de frână cu LED și lumini de zi opționale cu LED. Din aspectul său, nu arată ca o mașină hibridă cu un motor cu patru cilindri de 1,5 litri și 130 CP.

 Mazda CX-3 (21.000 dolari)

Mazda CX-3 este un crossover subcompact la modă, totuși robust și luxos. Corpul este completat cu o grilă cromată în formă de aripă, care se amestecă cu farurile evazate. Există, de asemenea, două sfaturi de evacuare și un spoiler în formă

Acura ILX (25.000 dolari)

Mulți iubitori de lux, care au, de asemenea, un buget, nu pot ține ochii departe de Acura ILX. Această mașină este completă cu faruri LED Jewel Eye și jante din aliaj de aluminiu de 17 inci și o caroserie care concurează cu liniile de buget mai ridicate BMW și Mercedez. vezi mai multe detalii aici despre inmatriculari masini

Volkswagen CC (23.000 dolari)

Volkswagen CC are aspectul unui amestec de coupe și sedan. Linia de acoperiș înclinată arată îndrăzneață, dar păstrează designul cu patru uși al modelului CC rămâne elegant. Cu lumini de zi cu LED-uri, garnituri de fereastră cromate, bare de protecție sportive și fuste laterale conferă corpului o senzație de lux CC-ului.

Mitsubishi Outlander Sport (22.000 dolari)

Modelul Mitsubishi Outlander Sports este un crossover compact. Modelul are un stil de grilaj cu nas plat, care îi conferă un aspect mai premium comparativ cu cealaltă competiție. Complet cu garnituri cromate, șine de acoperiș negre și un corp musculos și robust conferă mașinii o senzație masculină.

Subaru BRZ (26.000 dolari)

Subaru BRZ are aspectul unei mașini sport scumpe precum Mazda MX-5 Miata. BRZ are un motor de 205 CP și suspensii reglate sport pentru o călătorie lină. Interiorul este, de asemenea, elegant, completat cu o tematică pentru mașini de curse, cu scaune acoperite în pânză neagră sau piele neagră și Alcantara.

Nissan 370Z (29.000 dolari)

Nissan 370Z se distinge foarte mult doar prin aspectul capătului spate înclinat. Acest coupe este echipat cu un motor V6 de 332 CP și se știe că are un centru de greutate scăzut.

Chevrolet Camaro (37.000 dolari)

Camaro este o mașină legendară care a făcut schimbări ample de-a lungul anilor de la debutul acestui model. Cu grila frontală subțire care se curbează adânc în capotă și corpul robust, acest roadster este elegant de la față la capăt.