Ce locuri poti sa vizitezi in Londra

  • Vineri, 21 Februarie 2020
  • Turism
Ce locuri poti sa vizitezi in Londra Ce locuri poti sa vizitezi in Londra

Warner Bros. Studio Tour, Londra

Există o mulțime de alte locuri cu care puteți începe lista, dar dacă aveți copii cu voi, ar trebui să vă începeți călătoria din acest studio. Petreceți o zi magică în acest studio de ziua de naștere a copilului dvs. și el / ea își va aminti pentru totdeauna această surpriză. Verificați recuzitele frumoase, seturile, costumele care sunt folosite în diferite filme.

Dacă tu și copiii dvs. vă plac filmele cu Harry Potter, acesta este locul în care ar trebui să mergeți. Existențele din culise vă vor uimi. Puteți vizita Biroul Dumbledore, Diagon Alley, magazinul de baghete Ollivanders și multe altele.

Palatul Buckingham și schimbarea gărzilor

Oamenii zburau în fiecare an la Londra doar pentru a avea această experiență minunată a vieții. Palatul te va uimi de măreția sa. Este reședința oficială londoneză a reginei Elisabeta și a familiei regale. Puteți vizita 19 camere de stat în timpul verii, unde puteți vizita colecția enormă a familiei regale.

Veți găsi, de asemenea, capodopere ale marilor artiști, precum Rembrandt, Van Dyck și Rubens. Palatul este minunat, deoarece puteți lauda exteriorul remarcabil și priveliștea frumoasă a schimbării Gărzii la ora 11.30, în fiecare zi. 

Coca-Cola London Eye

Visele tale londoneze pot fi îndeplinite odată ce te uiți la această ființă grozavă în timp ce te afli în oraș. London Eye este situat central și se rotește pe râul Thames creând o priveliște minunată. După ce sunteți aici, puteți vizita trei repere ale Londrei - London Eye, Londra și Parlamentul Londrei.

Vei fi surprins să știi că această entitate mare are 135 de metri și este cea mai înaltă roată de observație cantilovată din lume. Dacă doriți să vă asigurați biletele, puteți rezerva avans online. Tarifele sunt mai mici decât de obicei.

Muzeul Londrei

Londra este bogată în istorie și cultură adânc înrădăcinată. Dacă doriți să aruncați o privire la istoria turbulentă a Londrei și a Angliei în general, ar trebui să petreceți o zi la acest muzeu. De asemenea, ar trebui să-i duci pe copiii tăi în acest muzeu, pentru a putea învăța destul de bine despre Londra preistorică.

O vizită la muzeu vă va oferi o experiență minunată în privința schimbării Londrei din perioadele romanilor și sașilor, până astăzi. Un alt lucru interesant în legătură cu acest muzeu este că nu este taxă de intrare. Deci, puteți trăi în istoria Londrei absolut gratuit.

Faceți un tur cu autobuzul la Londra

Când vă aflați la Londra, ar trebui să faceți un tur în autobuz. Fără asta, întregul tău tur nu va fi complet. Puteți cumpăra un bilet de 24 de ore și vă puteți bucura de locurile iconice din Londra din confortul turului cu autobuzul.

Puteți obține, de asemenea, un tur de râu gratuit și un tur de mers gratuit odată ce cumpărați biletul de autobuz