Ce geantă de mână se potrivește cu un trench coat? Cele mai populare 5 modele

Ce geantă de mână se potrivește cu un trench coat? Cele mai populare 5 modele Ce geantă de mână se potrivește cu un trench coat? Cele mai populare 5 modele

Trench-ul este un exemplu de piesă vestimentară incontestabil atemporală și una dintre cele mai elegante. 

Nu este nevoie de prea mult pentru ca un stil cu o cravată distinctivă în talie să arate foarte bine. 

Cu toate acestea, după cum știm, diavolul stă în detalii. 

Ce geantă de mână se potrivește bine cu un trench coat? 

Iată 5 combinații verificate și testate, care au toate șansele să fie pe placul fashionistelor.

Geantă și trench coat în aceeași culoare

Uniformele cromatice care combină pantofi și genți de mână de aceeași nuanță în perechi obligatorii au trecut de mult de modă. Sau, altfel spus, nu mai sunt o regulă de stil obligatorie, deși nescrisă. Acum, total look-urile monocrome, pe de o parte, sunt la modă, pe de altă parte, refuză toate regulile de compoziție. Ambele strategii funcționează bine atunci când sunt asociate cu un trench coat. Cu toate acestea, noi preferăm o combinație mai discretă între un palton și o geantă de mână în aceeași culoare.

Geantă baghetă cu trenci

Geanta baghetă în stilul it-girl-urilor lumii a câștigat popularitate în ultimele sezoane. Acestea au trezit sensibilitatea și creativitatea designerilor care s-au întrecut pe ei înșiși, venind cu noi interpretări ale modelului iconic ce poate fi strâns sub braț. În anii '90, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow sau Sarah Jessica Parker își asortau baghetele cu trench-uri. Douăzeci și ceva de ani mai târziu, ele fac același lucru, iar o nouă generație de fashioniste le calcă pe urme.

Stilul “Fetei din Matrix”

Când prima parte a filmului The Matrix a fost lansată în cinematografe, Anthony Vacarello avea doar 17 ani și o carieră importantă în modă era încă pe cale să apară. Astăzi, în calitate de director de creație al legendarei case de modă Saint Laurent, el promovează trench-uri din piele neagră și genți de umăr asortate à la Neo. O coincidență? Judecați singuri. Apoi, indiferent de verdict, încercați acest look.

Un trench coat și o geantă hobo de mărimea L

Altuzarra, Khaite, Tod's, Balmain, Peter Do... Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele branduri de lux care anunță sezonul primăvară/vară 2023 ca fiind era genților de mână mari și încăpătoare. Genți shopper sunt funcționale și se potrivesc cu o varietate de stiluri. Și cu un trench voluminos în culoarea ta preferată: cafea, gri sau caramel. Aspectul supradimensionat va accentua caracterul casual al fiecărei ținute în parte.

Trench coat elegant și geantă cu lanț

Completăm lista noastră cu cele mai compatibile duouri de genți trench cu clasicele inspirate de stilurile minimaliste scandinave și franceze. Nimic nu se potrivește mai bine cu un trench coat de culoarea nisipului decât o geantă elegantă cu lanț matlasat. La urma urmei, este un model care nu dispare din ofertele brandurilor consacrate, indiferent de tendințele actuale.