Ce dificultati poti intampina la reparatia cutiei de viteze?

Ce dificultati poti intampina la reparatia cutiei de viteze? Ce dificultati poti intampina la reparatia cutiei de viteze?

Reparatia cutiei de viteze poate sa ne dea multe batai de cap.

Mai ales acum cand si cutiile de viteze au evoluat atat de mult si au devenit atat de specifice.

Sunt cateva elemente de care trebuie sa tinem cont in momentul in care achizitionam un camion si cutia de viteze este unul dintre acestea.

Chiar daca cei mai multi se uita doar la pretul de achizitie al unui vehicul, noi credem ca sunt multe alte criterii de care trebuie sa tinem cont.

Probabil criteriul numarul unul din lista noastra este disponibilitatea pieselor de schimb. Vrem nu vrem, orice mecanism se strica in timp, oricat de multa grija ai avea de el, ii poti prelungi viata dar la un moment dat tot vei fi nevoit sa mergi la service.

Multi cand trebuie sa cumpere un vehicul, se uita la aspect si eventual la specificatiile acestuia. Pentru multi, cu cat este vehiculul mai special, cu atat pare mai bun. Acesti cumparatori verifica totul la achizitionare, si pe hartie totul trebuie sa arate bine si la proba sa functioneze perfect. Dar anii trec si apar defectiunile. Cutia nu mai raspunde la comenzi si trebuie dusa la reparat.

Aici apar primele probleme, camionul are o cutie la care nu se gasesc piese sau doar in ansambluri de piese. Oare e chiar asa de greu sa gasesti un pinion sau niste rulmenti?

Da, de multe ori firma producatoare nu vinde piesele mici separat pentru a favoriza vanzarea unui ansamblu de piese la un pret mult mai mare.

Daca ai noroc, firma de reparatii cutii viteze are un om bine pregatit in identificarea pieselor de schimb si poate cauta pe sutele de site-uri cu oferte de piese, o piesa compatibila cu cea cautata. La SC MOROGEC AUTO SRL se pune mare accent pe procesul de identificare a pieselor de schimb cu scopul de a oferi cele mai bune solutii pentru repararea cutiilor de viteze.

Identificarea pieselor de schimb camioane este o meserie foarte cautata si apreciata in industria auto.

Nu toate magazinele de piese auto au oameni specializati si deseori nici nu sunt dispusi sa faca cercetari in cazurile speciale.

In cazul unui service de reparatii camioane e la fel, daca nu este o firma foarte mare atunci nu au oameni super specializati in aceste domenii. Se rezuma la ce piese gasesc la furnizorii cei mai importanti si le prezinta clientilor oferte generale.

Tocmai din acest motiv, de multe ori reparatiile pot costa mai mult decat daca s-ar fi schimbat doar piesa defecta.

Noi am implementat acest proces de identificare a pieselor de schimb in asa fel incat sa oferim solutii de reparatie si pentru modelele de cutii de viteze mai speciale. Chiar daca acest proces de identificare a pieselor de schimb la cutiile speciale poate tine mai multe zile, rezultatele vor fi intotdeauna foarte bune.