Ce ai nevoie pentru un concurs de packshot-uri

Un concurs de fotografie poate fi cel mai entuziasmant moment atat din viata unui fotograf profesionist, cat si in viata unui simplu amator pasionat de fotografie. Insa, pentru a putea fi fericitul castigator care se va situa la finalul competitiei pe primele pozitii este necesar sa ai anumite instrumente la dispozitie si si precadere cunostinte. Iata care sunt acestea:

Ce ai nevoie pentru un concurs de packshot-uri

 

Packshot-urile sunt in traducere fotografii de produs, ceea ce inseamna ca vor fi necesare cateva cunostinte si un maxim de creativitate pentru a face cea mai surprinzatoare poza din cate s-au vazut la o editie de concurs.

Camera cu care faci fotografiile poate avea un rol important, dar trebuie sa tii minte ca randamentul crescut al camerei este dat in primul rand de profesionalismul fotografului din spate. Totodata, cantitatea de lumina pe care o capteaza senzorul sau momentul in care alegi sa fotografiezi subiectul poate fi un aspect la fel de important, la fel ca si setarile pe care i le atribui camerei. Niciodata o fotografie de calitate nu se fotografiaza pe modului Auto.

Vor fi necesare si o serie de cunostinte de editare, ceea ce impune de altfel prezenta unor programe pe dispozitivele tale, cat si cunoasterea acestora.