Cauți să cumperi o casă? Agenții imobiliari iti spun totul!

Achiziționarea unei case nu este o decizie ușoară și cu siguranță necesită multe informații și planificare prealabilă.

Desigur, având în vedere amploarea investiției, toți cei din cercul tău, inclusiv prietenii, membrii familiei și cunoștințele, vor oferi sfaturi, care decurg din experiențele lor personale sau din lucruri pe care le-au auzit de la alții, despre caracteristicile pe care le-ai avut noul tău. casa trebuie să fie preinstalată în ea.

Toate acestea sunt simple presupuneri, iar multe dintre sugestiile pe care le veți primi nu vor lua în considerare tendințele de pe piața imobiliară sau costurile asociate cu astfel de caracteristici într-o casă. Din fericire, avem sfaturi de la cei care cumpără și vând case pentru a trăi: agenții imobiliari.

Totul despre o casă poate fi schimbat, cum ar fi interiorul și exteriorul acesteia, inclusiv caracteristicile din interiorul acesteia. Dar ceea ce va rămâne în afara controlului tău este mediul înconjurător al casei tale, cum ar fi calitatea școlilor, spitalelor din apropiere sau timpul necesar pentru a ajunge la locul de muncă în fiecare dimineață.

Toți acești factori sunt importanți atunci când luați în considerare faptul că veți locui în acest spațiu pentru o perioadă lungă de timp. Prin urmare, locația casei este cea mai importantă atunci când iei decizia de cumpărare.

Dacă este întreținută corespunzător, chiar și o casă veche de un secol poate oferi o mare valoare cu o arhitectură frumoasă, care oferă o mare valoare estetică pe lângă semnificația istorică. Dar acesta este un caz rar. De cele mai multe ori, cu cât casa este mai veche, cu atât va necesita mai multe reparații în cele din urmă.

Deși sunt de așteptat mici reparații în orice casă pe care o achiziționați, ceea ce trebuie să aveți în vedere sunt componentele care pot necesita reparații majore, cum ar fi acoperișul casei, HVAC, integritatea structurală, inclusiv întregul sistem sanitar. Dacă găsiți probleme în oricare dintre acestea, atunci poate că ar trebui să vă uitați la alte opțiuni.

Casa pe care o cumpărați nu trebuie doar să vă îndeplinească cerințele actuale, ci ar trebui să răspundă și oricăror nevoi care ar putea apărea în viitor.

O mare greșeală este să iei în considerare doar nevoile tale actuale, deoarece s-ar putea să ajungi să cumperi o casă care poate să nu fie potrivită pentru creșterea unei familii. Prin urmare, faceți o evaluare a tuturor nevoilor dvs. actuale și viitoare și apoi căutați o casă care să le îndeplinească pe toate, în special nevoile pe care vă așteptați să apară în viitor. Cel mai bine ar fi să te gândești la cinci ani mai târziu.