Cauti cea mai buna solutie prin care sa-ti izolezi casa ori terasa? Afla care sunt variantele pe care le ai la dispozitie!

Cauti cea mai buna solutie prin care sa-ti izolezi casa ori terasa? Afla care sunt variantele pe care le ai la dispozitie! Cauti cea mai buna solutie prin care sa-ti izolezi casa ori terasa? Afla care sunt variantele pe care le ai la dispozitie!

A locui la casa este foarte confortabil si avantajos, intrucat poti iesi afara oricand iti doresti, te poti bucura de gratare in aer liber alaturi de prieteni si iti permiti sa ai animale de companie, pe care sa le lasi libere din cand in cand. In paralel, insa, intretinerea unei astfel de locuinte presupune foarte multa munca.

 

De exemplu, asigura-te ca alegi cele mai bune hidroizolatii acoperis, astfel incat sa previi infiltratiile de apa si sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti. Este vorba despre lucrari care sunt necesare pe termen lung si care iti aduc numeroase avantaje!

 

Dintre ce variante acoperis poti alege?  

In functie de cat de mare este casa pe care o ai, dar si in functie de caracteristicile hidroizolatiilor, poti alege una dintre urmatoarele variante:

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->hidroizolatii cu membrana bituminoasa – sunt unele dintre cele mai vechi solutii pe care le ai la dispozitie, fiind accesibile pentru toata lumea. Despre aceste materiale trebuie sa stii ca se prezinta sub forma unor suluri de 10 – 15 metri patrati si sunt compuse din 2 componente principale: armatura din fibra de sticla si poliester si bitum. Hidroizolatiile se monteaza cu ajutorul unei flacari deschise, pana cand membrana se topeste si vulcanizeaza suprafata acoperisului;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->hidroizolatii cu membrane sintetice PVC sau TPO – se monteaza extrem de usor, fiind disponibile in rulouri de 1 -3 metri latime, care au o culoarea lba sau gri. Aceste tipuri de materiale sunt compuse din PVC sau TPO si sunt armate partial ori total cu fibra din sticla sau cu fibre din polipropilena;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->hidroizolatii cu membrane lichide – acoperisul se acopera cu o pasta densa, care are in compozitia sa un nivel ridicat de poliuretan. Astfel, vei reusi sa tii razele puternice ale soarelui la distanta si, in acelasi timp previi eficient infiltratiile de apa, din cauza carora peretii tai s-ar putea deteriora in timp.

Colaboreaza cu o echipa specializata in montajul hidroizolatiilor

Chiar daca ai avea suficient timp la dispozitie pentru a te ocupa singur de hidroizolatia acoperisului, cel mai bine este sa lasi lucrarea pe mana unor specialisti in domeniu. Acestia vin la fata locului cu toate ustensilele necesare si se pot ocupa de orice tip de suprafata, indiferent de dimensiunea acesteia. In doar cateva ore sau cateva zile, acoperisul tau va fi perfect izolat si nu va mai trebui sa-ti faci griji in privinta lui!

Ce avantaje iti ofera hidroizolatiile?

Pentru a putea lua cea mai buna decizie in privinta izolarii acoperisului, trebuie sa stii si care sunt beneficiile de care te poti avea parte pe o perioada indelungata:

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->rezistenta mecanica – materialele hidroizolante sunt calitative si iti permit sa te bucuri de o rezistenta mecanica sporita;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->elasticitate – hidroizolatiile se realizeaza foarte usor, iar montajul nu presupune operatiuni dificile;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->flexibilitate – hidroizolatiile pot fi aplicate pe orice tip de plan: orizontal, vertical sau inclinat;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->materialele hidroizolante pot fi folosite si pentru suprafete circulabile;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->previi infilatratiile de apa;

<!--[if !supportLists]-->·       <!--[endif]-->poti sa-ti amenajezi acoperisul in functie de cum iti doresti.

Cu o gama variata de hidroizolatii la dispozitie, nu trebuie decat sa te gandesti la cea mai buna optiune pentru tine, dar si la modul in care materialele trebuie aplicate. Studiaza ofertele de pe Hidroizolatii-terase.ro si bucura-te de calitate pe termen lung si de confortul pe care il meriti!

Avand grija de propria ta locuinta, ii sporesti durata de viata si tii la distanta toti factorii negativi, din cauza carora ai putea avea de suferit!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0766.526.542