Cate conturi bancare ar trebui sa aveti?

Cate conturi bancare ar trebui sa aveti? Cate conturi bancare ar trebui sa aveti?

În general, oamenii deschid conturi de economii pentru rutina de economii și un cont de verificare pentru venitul lor disponibil și, de asemenea, pentru a evita taxele de retragere a bancomatului. Cu toate acestea, dacă credeți că sunteți singurul care are prea multe conturi bancare sub siguranță, cu siguranță nu sunteți singuri. Mai ales dacă sunteți independent sau un profesionist independent care lucrează cu normă întreagă, este posibil să vă confundați cu câte conturi bancare ar trebui să aveți cu adevărat. Experții financiari au prezentat câteva sugestii valoroase cu privire la exact câte conturi bancare ar trebui să dețineți și tipurile de conturi bancare care corespund nevoilor bancare ale profesioniștilor și ale proprietarilor de afaceri. Citiți mai departe pentru a afla mai multe

ÎNCERCAȚI SĂ PĂSTRAȚI LUCRURILE SIMPLE

Simplitatea are propria sa valoare. Va fi în interesul dumneavoastră dacă aveți un cont de economii și un cont de verificare împreună cu acesta. Un cont de verificare vă ajută să vă gestionați cheltuielile zilnice, iar un cont de economii vă ajută să vă păstrați banii pentru viitor. Acestea fiind spuse, contul dvs. de verificare trebuie să aibă o sumă amplă de numerar dacă doriți să dormiți liniștit noaptea și să vă achitați facturile la momentul potrivit. Băncile online, cum ar fi Capital One 360, nu percep taxe și oferă un interes destul de mare pentru economiile și verificarea dvs. Nu se pot obține prea multe beneficii din complicarea lucrurilor. Puteți utiliza un alt cont dacă doriți să alocați fonduri pentru anumite scopuri foarte specifice. În cazul în care sunteți căsătorit, s-ar putea să aveți și un cont comun. În afară de acestea, orice alte conturi vor fi greu de gestionat și vă vor face să vă confundați.

CE SCENARII NECESITĂ SĂ AVEȚI CONTURI SUPLIMENTARE?

Anumite situații necesită un cont de economii suplimentar. Dacă sunteți independent și nu faceți o sumă constantă în contul dvs. bancar, poate fi necesar să falsificați un salariu care pare a fi constant. Într-un astfel de scenariu, obțineți un cont de economii în care vă puteți stoca veniturile. Apoi transferați o anumită sumă de bani în contul dvs. de verificare pentru cheltuielile lunare. Dacă se așteaptă o factură fiscală mare la sfârșitul exercițiului financiar, puneți deoparte o anumită sumă în contul dvs. de economii și plătiți-vă impozitele de acolo. Pentru primele anuale de asigurare, călătorii sau concedii, puteți avea cu siguranță un cont de economii suplimentar. Acest lucru vă va ajuta să setați o anumită sumă deoparte. Dacă contul dvs. de verificare are ceva bani în plus, acesta va avea grijă de obiectivele dvs. financiare în termeni de criză.

DACĂ EȘTI ANTREPRENOR

rebuie să trasați o linie între cheltuielile personale și afacerea dvs., mai ales dacă sunteți singurul proprietar. În etapele inițiale, un singur cont de verificare pentru afacerea dvs. ar servi scopului dvs. Odată cu trecerea timpului, s-ar putea să doriți să deschideți un cont de economii pentru a avea o rezervă de numerar separată, alta decât bugetul pe care l-ați stabilit pentru funcționarea afacerii dvs.

CÂND ESTE BENEFIC SĂ AVEȚI MAI MULT DE UN CONT BANCAR?

Dacă aveți tendința de a cheltui întreaga sumă din contul dvs. de verificare în fiecare lună, atunci deținerea unui număr de conturi de economii s-ar putea dovedi a fi benefică pentru dvs. Încercați să aflați cheltuielile mari cu care trebuie să vă ocupați în general în fiecare an și apoi începeți să introduceți bani în conturile de economii pentru a satisface aceste articole. În afară de un cont de verificare, un cont de economii este obligatoriu, chiar dacă aveți o sumă nesemnificativă de economisit acolo. Dacă primiți niște bani în plus, puneți-i în contul dvs. dedicat de economii. Acest lucru vă va ajuta în caz de urgență. Dacă trebuie să descărcați taxele pentru că aveți un cont de economii, concentrați-vă doar pe contul dvs. de verificare până când vă puteți permite ambele.

Totul se rezumă la nevoile dvs. bancare personale, preferințele și obiectivele dvs. financiare specifice. Trebuie să aflați ce vă convine cel mai bine și vă ajută să țineți cont de economiile dvs. și de alte obiective financiare. Dacă ar trebui să deschideți conturi suplimentare depinde în totalitate de ce fel de situație financiară treceți acum. Dar,  băncile de top pot organiza cu siguranță lucrurile așa cum ți-ai dorit dintotdeauna