Castele pe care sa le vizitezi in Europa

Castele pe care sa le vizitezi in Europa Castele pe care sa le vizitezi in Europa

Castelul Culzean Maybole - Scoția Castelul Culzean este bijuteria coroanei Trustului Național pentru Scoția. Această mare casă de țară pe vârful unei stânci a fost remodelată la sfârșitul secolului al XVIII-lea de către renumitul arhitect Robert Adam în stilul său neoclasic georgian.

Eilean Donan Castle Highlands - Scoția Eilean Donan este pentru mulți oameni, arhetipul castelului scoțian și este cu siguranță unul dintre cele mai fotografiate. Ruinat la începutul secolului al XVIII-lea, a fost readus la toată splendoarea la câteva secole mai târziu și este acum sediul Clanului McRae

Castelul Windsor Windsor - Anglia Castelul Windsor este cel mai vechi și mai mare castel ocupat din lume și reședința oficială a Majestății Sale Regina. Istoria sa bogată se întinde pe aproape 1000 de ani. Castelul se întinde pe o suprafață de aproximativ 5 hectare (13 acri) și conține: • Apartamente de stat magnifice mobilate cu comori din Colecția Regală • Capela Sf. Gheorghe (una dintre cele mai frumoase clădiri ecleziastice din Anglia și locul de înmormântare a 10 monarhi) • Casa de păpuși a reginei Maria, o capodoperă în miniature

Castelul Corvin Hunedoara - România Castelul Corvin a fost amenajat în 1446, când a început construcția la ordinele lui Ioan Hunyadi (maghiar: Hunyadi János, român: Iancu sau Ioan de Hunedoara) care a dorit să transforme fosta fortăreață construită de Carol I al Ungariei. Castelul a fost dat inițial tatălui lui John Hunyadi, Voyk (Vajk), de către Sigismund, regele Ungariei, ca despărțire în 1409. A fost și în 1446 când John Hunyadi a fost ales regent-guvernator al Regatului Ungariei de către dietă .

Castelul Chenonceau Chenonceaux - Franța Proprietatea Coroanei, apoi reședință regală, Castelul Chenonceau este un site excepțional nu numai datorită designului său original, bogăției colecțiilor sale, mobilierului și decorațiunilor sale, ci și datorită destinului său, deoarece era iubite, administrate și protejate de femei, care erau toate extraordinare și care, în cea mai mare parte, au marcat istoria.

Castelul Hohenwerfen Werfen - Austria Puternicul castel Hohenwerfen a înălțat peste stâlpul de stâncă înălțat de 155 de metri deasupra văii Salzachtal de mai bine de 900 de ani. Fortificațiile puternice au fost construite în același timp cu Cetatea Hohensalzburg și sunt unele dintre cele mai bine conservate apărări și camere medievale târzii de pe continent. De-a lungul secolelor au văzut nenumărate atacuri și asedii, iar câțiva mari conducători și domni, precum arhiepiscopul Wolf Dietrich von Raitenau, au fost ținuți prizonieri în castel.

Castelul Bran Bran - România Vă invităm să experimentați istoria, mitul, intriga și magia acestui minunat loc și a reginei sale. Sperăm că veți purta întotdeauna spiritul care ne face să iubim Castelul Bran cu voi.

Castelul Schwerin Schwerin - Germania Vă așteaptă un amestec eclectic de comori clasice și contemporane de înalt nivel internațional, nu numai în Galeria Vechilor și Noilor Maeștri, ci și în ambianța istorică a celor trei foste reședințe ducale din Schwerin, Ludwigslust și Güstrow. Vizitarea galeriei și a castelelor vă va duce într-o călătorie senzorială de descoperire prin perioada de glorie a principatului Mecklenburg.

Castelul Lichtenstein Lichtenstein - Germania Castelul Lichtenstein, în limba germană Schloss Lichtenstein, este un castel gotic renascentist construit în anii 1840. Este situat pe o stâncă situată în apropiere de Honau pe Swabian Alb, Baden-Württemberg, Germania. Astăzi, castelul este încă deținut de ducii de Urach, dar este deschis vizitatorilor. Castelul conține o mare colecție de arme și armuri istorice.