Castele, palate și cetăți de vizitat în Franța

  • Marţi, 20 Aprilie 2021
  • Turism
Castele, palate și cetăți de vizitat în Franța Castele, palate și cetăți de vizitat în Franța

Franța este o țară a castelelor, ar fi păcat să nu rămâi într-una!

Există o mulțime de castele în Franța pe care veți dori să le vizitați, dar sunt câteva la care puteți petrece chiar și o noapte!

Rezervați o cameră din secolul al XIII-lea, de exemplu la Château de Mercuès și faceți din expediția dvs. din Franța una specială!

Simțiți-vă ca un regal (indiferent de culoarea sângelui dvs.) la acest castel din secolul al XIII-lea!

Franța este cunoscută pentru multe lucruri diferite, inclusiv castelele și palatele sale remarcabil de vechi, dar uimitoare. Dacă intenționați o vacanță în Franța, cel mai probabil vă veți uita la unele dintre ele!

Château d'Abbadie

Castelul Observator din Abbadia (Château d'Abbadie) are un stil arhitectural neogotic care este destul de izbitor la prima vedere.

A fost construit la sfârșitul anilor 1800 și permite vizitatorilor să meargă prin castelul expansiv în sine, precum și parcul din apropiere, care este plin de tot felul de plante frumoase.

Cetatea Aigues-Mortes

Cetatea Aigues-Mortes a fost construită în secolul al XIII-lea cu scopul explicit de a promova comerțul cu Italia. Este o fortăreață clasică medievală prin care poți să te plimbi pentru a vedea camerele sale seculare. Turnul Constance este cel mai înalt din cetate, având o înălțime totală de 30 de metri.

Château d'Ainay-le-Vieil

Înconjurat de un frumos parc verde, acest castel datează din secolul al XII-lea. Un șanț înconjoară peretele exterior și a fost folosit de numeroase personalități istorice importante de-a lungul anilor. Vizitatorii sunt liberi să meargă în jurul terenului, precum și în interiorul castelului pentru a vedea numeroasele sale artefacte interesante.

Château D'Alleuze

Situat în sud-centrul Franței, acest castel a fost construit în secolul al XIII-lea și a fost cândva deținut de episcopii din Clermont. Este una dintre cele mai vechi ruine din țară, iar cei interesați pot vizita. Turnurile acestui castel adăposteau odinioară prizonieri și au fost foarte bine conservate.

Chateau d'Amboise

Construcția Chateau d'Amboise a început pentru prima dată în anii 1400 și sa încheiat la începutul anilor 1500. Destul de uimitor, acest castel este încă în cea mai mare parte intact, cu o arhitectură incredibilă. Există numeroase piese vechi de mobilier renascentist la interior pe care le puteți privi, precum și arta gotică străpunsă de la unii dintre vechii maeștri.

Château d'Ancy-le-Franc

Acesta este un alt castel care are o arhitectură renascentistă uimitoare și datează din secolul al XVI-lea. Este un sit istoric protejat și are patru structuri rezidențiale separate, precum și o curte mare prin care vizitatorii se pot plimba. Există, de asemenea, numeroase galerii cu opere de artă vechi.

Château d'Anet

Château d'Anet există încă din anii 1500 și a fost proiectat de Philibert Delorme. Are vedere la niște grădini fantastice și vibrante, precum o capelă veche. Cei care vin aici se pot plimba prin terenul de lângă canal pentru a vedea cât de frumoasă este cu adevărat această atracție istorică.

Château d'Angers

Château d'Angers se găsește chiar lângă râul Maine și este o frumoasă structură din secolul al XIV-lea care atrage mulți vizitatori din întreaga lume. Există o catedrală care are și o arhitectură foarte izbitoare. Puteți vizita muzeul Tapiserii pentru a vedea câteva piese istorice fascinante.

Château d'Anjony

Château d'Anjony poate fi găsit lângă o frumoasă biserică romană veche și are patru turnuri care îl fac cu adevărat o priveliște impresionantă, pentru a spune cel puțin. Castelul Tournemire este, de asemenea, în apropiere și este la fel de impresionant. Aceste structuri au rezistat de peste 300 de aniși, în general, sunt într-o stare spectaculoasă.

Château d'Argy

Château d'Argy are o arhitectură incredibil de detaliată și bine conservată, care datează din secolul al XV-lea. Are o galerie de artă cu tot felul de piese de la artiști italieni și francezi. Există, de asemenea, câteva grădini și pajiști întinse prin care poți să te plimbi când vii aici pentru un tur.