Care sunt cele mai populare culori pentru amenajari interioare

Nu poate fi decat un moment de mare veselie si petrecere atunci cand te vezi in fata faptului implinit si cand, in sfarsit, te poti vedea mai aproape cu un pas de visul tau implinit. Transformarea si amenajarea unei locuintei dupa propriul plac este cu siguranta unul dintre cele mai importante aspecte din viata de zi cu zi. O casa decorata dupa propriul chip si propria asemanare, dupa propriile preferinte si idealuri, ne va creste starea de spirit si ne va oferi momente de neuitat in locul pe care- denumim acasa.

Si foarte important este sa alegi corespunzator culorile, finisajele, astfel incat rezultatul final sa fie cu adevarat wow si totodata sa-ti aduca cele mai importante beneficii.

Daca si tu esti curios care sunt cele mai ideale si cele mai populare culori de ameenajari interioare, te invitam sa le descoperi prin intermediul acestui material.

 

Cu siguranta nu e deloc surprinzator ca cele mai populare si cele mai importante culori atunci cand vine vorba de amenajarea unei incaperi, indiferent de destinatia sau de stilul acesteia, nu sunt nimeni altele decat culorile deschise. Vorbim aici de culori neutre ca alb si nuante deschise de gri si bej, cat si la nuante de albastru, verde, roz sau galben. Cu cat culorile sunt mai deschise si mai luminoase, pastelate, de exemplu, cu atat coltul tau de relaxare va fi mai armonios si mai echilibrat.

Culorile deschise si cele neutre, integrate in procedeul de amenajari interioare, ofera senzatia unui spatiu mai luminos si mai generos. Astfel, chiar daca vorbim de o incapere mica si ingusta, tu poti sa accentuezi ideea de spatiu prin utilizarea acestor culori si a variatiilor de nuante.

Pe alocuri poti interveni si cu o pata de culoare mai puternica, cu o nuanta aferenta paletei de culoare deja folosite sau cu o nuanta complementara si puternica, care sa accentueze intreg vizualul si sa transforme incaperea dupa stilul dorit.

Este bine totusi sa nu exagerezi cu culorile si nici cu variatiile de culoare, deoarece acest fapt poate cu usurinta sa-ti incarce spatiul si sa obtii un rezultat total opus.