Care sunt avantajele epilarii cu ceara

Cel putin 5 femei din 7 apeleaza in zilele noastre la epilatul cu ceara sau alte metode traditionale de epilat, in timp ce cealalta majoritate opteaza pentru epilatul la salon sau epilatul acasa cu ajutorul unor echipamente speciale.

E drept, rezultatul final, durata acestuia si satisfactia depinde de mai multi factori, printre care si alegerea metodei potrivite in raport cu tipul de piele si tipul de par, durata de desfasurare a unui astfel de proces, priceperea etc.

Insa epilarea cu ceara este cea mai accesibila si cea mai eficienta metoda din toate timpurile. Iar oricine apeleaza la acest proces, acasa sau la salon, nu poate decat sa se bucure de avantaje multiple. Asadar, daca ti-ai fi dorit si tu sa incerci aceasta metoda de epilare, iata care sunt avantajele si de ce sa apelezi cel putin o data la experienta epilatului cu ceara.

 

Avantajele epilarii cu ceara

 

l  Costurile reduse

Unul dintre principalele motive pentru care epilarea cu ceara este o metoda de baza este datorita accesibilitatii. Fie ca se desfasoara acasa sau la salon, consumabilele sunt la indemana tuturor iar intregul proces nu impune costuri exorbitante fata de alte proceduri moderne.

In plus, nu sunt necesare achizitii permanente de kit-uri, caci se gasesc cu usurinta consumabile in pachete foarte avantajoase si cu multiple accesorii (de exemplu, cartuse, spatule etc.).

 

l  Nu exista contraindicatii speciale

Spre deosebire de alte metode de epilare ce impun o serie de restrictii sau proceduri extra pentru un rezultat pe masura si care totodata pot fi de durata, in cadrul sedintei de epilare cu ceara nu exista contraindicatii speciale. Procedura se poate realiza pe orice tip de piele si asuora oricarui tip de par, inclusiv persoanelor cu par blond sau asupra pielii sensibile.

 

l  Rezultat de durata

Unul dintre principalele avantaje este si rezistenta rezultatului obtinut. Acesta se poate obtine inca de la prima sedinta de epilare si poate dura chiar si saptamani in sir. Bineinteles, durata mentinerii rezultatului depinde de fiecare corp in parte, insa in mod cert rezultatul va avea o eficienta pe un termen mult mai indelungat fata de alte metode clasice de epilare.

 

l  Lipsa unor cunostinte vaste

Daca in cadrul altor forme de epilare trebuie sa oferi o mare atentie articolelor si accesoriilor pentru epilat, in cadrul epilarii cu ceara nu sunt necesare cunostinte ample.

Un indicator ce poate fi necesar si important privind epilarea cu ceara e cunoasterea tipului de piele si a firului de par, pentru a stabili ce tip de ceara ti se potriveste cel mai bine.

Iar kit-uri complete si accesorii gasesti cu usurinta aici.