Capitals Vision solutia full option!

  • Joi, 24 Martie 2022
  • Finanțe
  • Publicat de
capitals vision app capitals vision app
CAPITALS Vision este o platformă în cloud, care nu necesită descărcarea unei aplicații, ci se poate accesa direct din browser, de pe orice dispozitiv. Utilizatorii au acces la peste 200 de Contracte Comerciale Derivate cu active suport dintre cele mai diverse: acțiuni, mărfuri, indici, perechi valutare și criptomonede.Traderii au acces la analize tehnice complexe, pe care le pot împărtăși și dezbate cu grupul de prieteni de pe platforma. Crearea unui grup de prieteni permite atât interacțiunea cu alți utilizatori, cât și copierea tranzacțiilor pe care aceștia le realizează, în funcție de preferințele personale.

Siguranța investițiilor și experiența utilizatorilor

CAPITALS Vision este înregistrată la Financial Services Authority Saint Vincent & the Grenadines of the Eastern Caribbean States (CELAC) and CARICOM și are un număr unic de identificare emis de bursa de la Londra (London Stock Exchange).

Conectarea cu bănci de renume internațional, ca JP Morgan, Goldman Sachs sau City Bank, și cu cele mai important burse globale (NYSE, NASDAQ, Chicago Mercantile Exchange etc) și experiența de peste 15 ani din partea echipei atestă seriozitatea companiei.

Plarforma este simplu de utilizat și intuitivă, permite setarea de notificări, crearea unui profil personal, alegerea temelor grafice. Instrumentele oferite sunt diverse și complexe, adaptabile obiectivelor și nivelului de experiență al utilizatorilor.

Din My Account, utilizatorii pot vedea informații din categoriile Bonus, Depozit, Informații Personale, Documente și setări ale nivelului de securitate al contului.

Un mare avantaj al platformei este viteza de executare a ordinelor,care este de 0,02 milisecunde la un număr de 12.000.000 instrumente disponibile și 2.000 de utilizatori activi. În medie, sunt procesate 78.000 de cotații pe minut, recotările fiind aproape inexistente.

Utilizatorii au posibilitatea de a depune mai multe valute pe același cont și de a schimba o valută în alta. Indicatorii privind expunerea valutară sunt clari și utili, indiferent de nivelul de experiență.

Un alt punct forte este acela că utilizatorii din Europa pot face retrage și depunde bani într-o singură zi, fără amânări.

CAPITALS Vision oferă și diferite bonusuri pentru utilizatori: Welcome Bonus, Deposit Bonus, Recovery Bonus, GO Real Bonus, SWITCH Bonus și bonusuri pentru recomandarea prietenilor.

Inclusiv în România, utilizatorii beneficiază de asistență în limba engleză 24 de ore/zi, 5 zile pe săptămână.

Costuri și volume de tranzacționare

Nu este necesară o investiție mare pentru a începe să explorezi posibilitățile pe care ți le oferă platforma. Suma minimă pentru un cont de tranzacționare este de doar 200 de euro.

În plus, platforma permite tranzacționarea de microloturi (0,01 loturi), un avantaj pentru cei care nu vor să înceapă cu investiții foarte mari.

Levierul maxim este 1:500, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o mică parte din suma totală pentru a deschide o pozițe. Spre exemplu, pentru a deschide o poziție de 10.000 de euro poate fi suficientă o investiție de 200 de euro.

Costurile sunt foarte competitive, spread-urile pornind de la 1,8 pips.

Ce instrumente ai la dispoziție pe platforma CAPITALS Vision

Platforma CAPITALS Vision este împărțită în 4 module: Trade, Social, TradeBook, si CopyBook. 

Modulul Trade este cel în care se regăsesc toate informațiile necesare tranzacționării efective. Aici, utilizatorii își pot administra pozițiile deschise și portofoliului de produse.Tot acolo, se pot vedea informații ca prețurile cotate pentru cele peste 200 contracte sau istoricul contului tău.

În același modul, poate fi activată sau dezactivată opțiunea de Hedging și se pot selecta produsele favorite.

Totodată, modulul oferă acces la grafice și instrumentele de analiză tehnică. Pe CAPITALS Vision sunt disponibili peste 100 de indicatori tehnici și elemente grafice.

Analizele tehnice pot fi ușor distribuite către alți utilizatori din TradeBook. 

Utilizatorii pot alege să distribuie aceste analize tehnice către întreaga comunitate sau către grupul de prieteni. Analizele distribuite sunt marcate la piață în timp real și, în acest fel, evoluțiile și performanța pot fi observate de către ceilalți.

Poți face profit prin copierea tranzacțiilor altor utilizatori

CAPITALS Visions le permite utilizatorilor să aleagă traderii pe care vor să-I copieze  și să obțină câștiguri atunci când aceștia realizează tranzacții profitabile.

Această funcție este utilă atât utilizatorilor cu experiență, cât și celor fără experiență

Dacă nu ai experință, poți copia tranzacțiile celor mai experimențați și să faci și tu profit, mai repede și mai ușor.

Dacă ai ceva cunoștințe, poți în continuare profita de această funcție, stabilind strategia de copiere în funcție de propriile tale obiective, dar și de cât de mult risc ești dispus să îți asumi.

Copierea tranzacțiilor este dispozibilă doar după ce doi utilizatori sunt într-o relație de prietenie pe platformă. Relațiile de copiere sunt stabilite în modulul CopyBook.

Relațiile de prietenie sunt gestiionate în modulul Social. Acesta îți permite să intri în legătură cu o comunitate de traderi, alături de care să te dezvoți și să găsești cele mai bune strategii.

Sper ca acest review sa va fi fost de folos, mult noroc in continuare!