Cand si cum folosim apa micelara

Stiai ca apa micelara este una dintre cele mai frecvente achizitii de pe piata cosmetica? In fiecare zi se vand mii sau chiar milioane de ape micelare, astfel incat putem afirma ca apa micelara a devenit un produs indispensabil din rutina oricarei femei datorita formulei usoare, ideale pentru orice tip de ten. Insa, din pacate, foarte multe persoane nu folosesc apa micelara corespunzator, astfel incat rutina de ingrijire a tenului ar putea fi cu usurinta compromisa.

 

Cand si cum folosim apa micelara

 

Apa micelara este destinata indepartarii machiajului in baza principiului conform caruia acest tip de demachiant contine o serie de particule denumite micele ce atrag impuritatile. Este de stiut insa ca apa micelara nu este un agent de curatare, ceea ce inseamna ca trebuie intotdeauna precedata de un gel de curatare/crema/sapun care sa indeparteze atat ingredientele active ramase, dar si impuratatile ramase pe ten.

 

Este recomandat ca apa micelara sa fie utilizata cel putin de odua ori pe zi, dimineata si seara, ca primul pas din rutina de demachiere si nu ulterior, dupa curatarea propriu-zisa a tenului. De asemenea, ideal este sa folosesti o cantitate generoasa de apa micelara pentru a te asigura ca indepartezi cat mai multe impuritati cu putinta.

 

In concluzie, folosita corespunzator, apa micelara poate oferi o serie de rezultate excelente si sa contribuie in permanenta la sanatatea tenului.