Cand este cel mai potrivit moment sa cumperi un nou telefon?

Cand este cel mai potrivit moment sa cumperi un nou telefon? Cand este cel mai potrivit moment sa cumperi un nou telefon?

Sfarsitul anului aduce reduceri mari atat pentru telefoanele iPhone, cat si pentru cele Android.

Odata cu lansarea telefoanelor 5G si modelelor foldable, 2019 a devenit un an foarte interesant pentru achizitia unui nou smartphone.

Si inca mai sunt multe smartphone-uri ce vor aparea in lumina reflectoarelor. Unele zvonuri spun ca Apple va lansa 3 noi IPhone-uri in acest an, Samsung va lansa Galaxy Note10 si Google Pixel 4.

De aici apare automat intrebarea: care este cel mai bun moment al anului pentru a-ti cumpara un telefon nou? Pentru a te ajuta sa-ti planifici urmatoarea achizitie de smartphone, am creat acest articol pentru toate smartphone-urile importante care sosesc pe piata in acest an. Citeste toate datele de lansare, specificatiile posibile si cel mai bun moment pentru a fi achizitionate.

Apple iPhone 2020

Cel mai bun moment de achizitie: noiembrie si decembrie

Cel mai probabil se va numi iPhone XI sau iPhone 11. Acest smartphone Apple din 2019 va avea probabil un ecran OLED ca si iPhone XS si X, cu un notch si cip actualizat. Asa cum s-a intamplat in anii precedenti, cel mai probabil vor exista mai multe modele noi, cu diferite dimensiuni si preturi.

Speculatiile includ posibilitatea unei configuratii cu totul OLED, o camera cu 3 obiective care ofera un zoomp optic 3x si suport pentru Apple Pencil. Aceste modele vor avea probabil suport 5G, pentru ca se asteapta ca in 2020 Apple sa adauge aceasta noua tehnologie. Noiembrie este una din cele mai bune perioade pentru a cumpara un telefon iPhone. In anii trecuti Black Friday a adus reduceri importante pentru o multime de modele de telefoane noi.

In general, august nu este un moment inspirat pentru a cumpara un iPhone, pentru ca septembrie aduce noi modele si reduceri de pret pentru telefoanele anului precedent.

Mai exact, noiembrie este un moment minunar pentru a cumpara un telefon iPhone. De Black Friday si Cyber Monday, multi retaileri scal preturile.

Samsung Galaxy S10

Data lansare: Martie 2019

Cel mai bun moment pentru a fi cumparat: noiembrie si decembrie

Samsung a prezentat gama sa de telefoane Galaxy S10 inca din februarie si a facut lansarea in martie. Samsung Galaxy S10 are un afisaj Infinity-O, senzor de amprenta si o camera cu 3 obiective pe spate. Exista cateva modele din care poti alege, inclusiv S10e, S10 si S10 Plus.

Daca poti sa astepti Balck Friday, vei putea beneficia de preturi foarte avantajoase pentru aceste smartphone-uri.