Cand este cel mai bun moment pentru a vizita austria?

Cand este cel mai bun moment pentru a vizita austria? Cand este cel mai bun moment pentru a vizita austria?

Dacă singurul dvs. cadru de referință pentru Austria este  Sunetul muzicii, s-ar putea să credeți că Austria are dealuri și peisaje superbe. Problema este că, de fapt, nu este prea departe de realitate. Austria se mândrește cu zone superbe, cu arhitectură medievală, muzee și baruri și restaurante. Desigur, orașele sunt, de asemenea, uluitoare și cosmopolite. Deci, când este cea mai bună perioadă a anului de vizitat? Totul depinde de ceea ce căutați.

Aprilie până în mai

Acestea sunt lunile ideale pentru a rezerva o călătorie în Austria, deoarece vremea începe să se încălzească din frigul amar al iernii și până în vară. Puteți profita de acest timp și vă puteți bucura de mai puține aglomerații și prețuri mai mici, precum și de mai multe opțiuni de cazare decât sezonul de vârf. Este un moment minunat pentru a vizita Viena, deoarece nu va fi la fel de aglomerat și plin de viață. De asemenea, puteți vizita Hofburg, care va oferi vizitatorilor o privire asupra culturii austriece care datează din 1233 d.Hr.

Iunie Până în august

Vara în Austria înseamnă festivaluri în abundență. Sărbătoarea Midsummer Night are loc în întreaga țară în luna iunie, care include evenimente folclorice și multe focuri de foc. În iulie, există o mulțime de evenimente muzicale și dramatice la Festivalul de la Salzburg, care a început în 1920.

Dacă vă place marea în aer liber, acesta este un moment minunat pentru a vă îndrepta spre Zell am See, pe un lac superb, înconjurat de ghețari.

Septembrie până în octombrie

În toamnă, Austria întruchipează cu adevărat un film pe măsură ce frunzele își schimbă culoarea în roșii frumoase, galbene și portocale. Vizitarea în aceste luni va însemna, de asemenea, mai puține mulțimi, deoarece este sfârșitul sezonului de vârf. Septembrie este luna perfectă de vizitat, deoarece este cel mai bun moment pentru a experimenta cultura vinului austriac. În octombrie, puteți vizita Viena pentru a experimenta Vienala, Festivalul de film din Viena, Săptămâna modei din Viena și „Noaptea lungă a muzeelor”, o noapte în care muzeele își prelungesc orele până în noapte.

Noiembrie până în martie

Lunile de iarnă înseamnă temperaturi reci, anunțând în sezonul scăzut, așa cum se întâmplă în multe țări europene. Cu toate acestea, în decembrie puteți experimenta magia piețelor de Crăciun din toată Austria.

Desigur, puteți merge la schi în Alpi, ceea ce este și o experiență minunată.