Când este cel mai bun moment pentru a rezerva zboruri?

Dacă ești genul de persoană căruia îi place să călătorească prin lume, probabil că există un singur lucru care te împiedică să-ți faci bagajele și să explorezi următoarea destinație. Da, zborul!

Zborurile pot lua o parte importantă din bugetul dvs. de călătorie și majoritatea oamenilor nu doresc să cheltuiască o parte atât de mare din bani pentru a ajunge de la A la B.

Din fericire, nu trebuie să fie așa. Dacă știi când este cel mai bun moment pentru a rezerva zboruri, vei putea economisi bani în cel mai scurt timp.

Călătoria în țara ta poate fi dificilă. Deși știi că poți pur și simplu să conduci sau să iei un autocar, este mult mai rapid și mai ușor să zbori.

Pentru a obține cel mai bun preț pentru zborurile interne, cel mai bine este să îl lăsați pentru ultimul minut. Studiile sugerează că puteți găsi cele mai ieftine bilete cu aproximativ 2-3 săptămâni înainte. Deci, ai timp să fii puțin neorganizat.

Dacă doriți să rezervați zboruri pentru un pic mai departe, trebuie să știți că va costa mult mai mult decât un zbor intern. Cu toate acestea, nu trebuie să fie prea mult. eu

Dacă rezervați aceste bilete cu aproximativ 5-6 luni în avans, ar trebui să puteți reduce costurile și să economisiți câțiva dolari. Acest lucru se datorează faptului că companiile aeriene doresc adesea să știe că zborurile lor sunt completate cu luni în avans, așa că vor reduce prețul pentru a se asigura că au propriile răspunsuri.

Știați că momentul real al rezervării afectează și prețul zborurilor dvs.? Cercetătorii au descoperit că cel mai prost moment pentru a rezerva zboruri este între orele 20:00 și 23:00.

Acest lucru se datorează faptului că este momentul de vârf al utilizării internetului, iar prețurile sunt crescute din acest motiv. Dacă doriți cele mai bune oferte, încercați să vă treziți devreme și să vă rezervați biletele la ora 5 dimineața.