Canale de Youtube educative ideal pentru copii

Canale de Youtube educative ideal pentru copii Canale de Youtube educative ideal pentru copii

A fost anul destul de agitat și se pare că lucrurile vor fi ciudate pentru viitorul apropiat. Indiferent dacă copilul dvs. a experimentat sau nu învățarea la distanță online, fiecare părinte a fost îngrijorat de educația copilului său anul acesta. Deși poate dura ceva timp pentru ca lucrurile să revină la normal, vă puteți strecura într-un timp educativ distractiv cu aceste canale YouTube. Aceste canale adecvate și adaptate copiilor vă vor distra copiii în timp ce vă vor bucura că învață ceva. Având atât de multă varietate pe YouTube, fiecare copil poate găsi ceva plăcut. Acestea sunt câteva dintre preferatele noastre.

Sesame Street

Un clasic încercat și adevărat,  Sesame Street nu va dezamăgi niciodată. Din fericire, emisiunea TV are un canal YouTube fantastic cu toate personajele adorabile pe care le cunoaștem cu toții atât de bine. Murray Monster are videoclipuri cu experimente științifice distractive, în timp ce poți prinde Cookie Monster și Elmo în „Monster Fixers”, unde remediază totul, cum ar fi coaja ruptă a lui Humpty Dumpty.

Smithsonian Channel

Este posibil ca Muzeul Național de Istorie Smithsonian să nu fie ușor accesibil tuturor celor care nu locuiesc în zona Washington DC. Cu toate acestea, puteți experimenta lucrurile minunate pe care le au de oferit și o mulțime de conținut mai bun pe canalul lor de YouTube. Videoclipurile lor variază de la arheologie la astronomie și până la videoclipuri adorabile cu orangutan de care nimeni nu se poate sătura.

The Brain Scoop

The Brain Scoop este un canal de Emily Graslie, care este corespondentul principal de curiozitate la Muzeul de Istorie Naturală din Chicago (nu este acesta cel mai bun titlu de muncă absolut pe care l-ați auzit vreodată ?!). Aceste videoclipuri se concentrează pe științele naturii și includ tururi de laboratoare științifice și chiar disecții!

WordWorld

Puteți oricând să vă bazați pe PBS pentru conținut excelent pentru copii, cu spectacole precum  Curious George și  Daniel Tiger's Neighborhood. WordWorld este un canal de la PBS care îi ajută pe copii să-și construiască vocabularul și să se exerseze într-un mod distractiv cu muzică atrăgătoare, rime și personaje adorabile.

TED-Ed

Știm și iubim cu toții TED Talks, dar știați despre canalul nonprofit TED-Ed? Acest canal include conținut educațional fantastic, care este deosebit de grozav pentru copiii mai mari. De exemplu, videoclipul lor intitulat „Întrebări la care nimeni nu știe răspunsurile” este un videoclip minunat pentru a-i determina să se gândească la întrebările mai mari din viață. Există, de asemenea, videoclipuri distractive care le cer spectatorilor să încerce să rezolve ghicitori.

Acest canal YouTube britanic este o sursă minunată de animații 3D, cu personaje adorabile colorate, muzică originală distractivă și rime clasice pentru copii. Au postări video săptămânale, așa că există întotdeauna ceva nou de așteptat.

ChuChu TV

ChuChu TV este un canal plin de videoclipuri cu rime, animații și melodii originale distractive. ChuChu este unul dintre cele mai populare canale YouTube pentru copii, cu 30 de milioane de abonați până în prezent. Canalul are aproape 400 de videoclipuri, așa că sunteți obligat să găsiți ceva care îi place copilului dumneavoastră.

Cosmic Kids Yoga

V-ați săturat de toți cei care stau doar prin casă și se uită la ecran? Yoga cosmică pentru copii este o modalitate excelentă de a-i face pe copii să se miște și să practice, de asemenea, atenția și relaxarea - ceva pe care toți l-am putea folosi într-un moment ca acesta. Există o mulțime de practici ghidate și aventuri interactive distractive de încercat.