Cadouri pentru barbati

Si barbatii plang cateodata, ceea ce inseamna cain spatele oricarui barbat ferm si aparent de neclintit, se afla adesea un suflet emotionant si fragil ce poate fi impresionat cu usurinta. Bineinteles, poate nu cu o floare, dar in mod cert, exista multe idei de cadouri pentru barbati pe care ti le-am pregatit astazi, clasice, inedite sau cadouri amuzante, care iti vor fi mai mult decat utile pentru a alege cu usurinta cel mai bun cadou, un cadou perfect pentru el, la adevarata lui valoare. 

 

Cu ce cadouri poti impresiona un barbat

 

l  Harta razuibila

Daca este pasionat de geografie sau de calatorii, transforma harta razuibila intr-un cadou fascinant. Poti apela si la un astfel de panou razuibil, care sa surprinda de exemplu, circuitele auto.

Pasiunea fata de lume si calatorii se potriveste manusa cu aceste harti care il vor distra pe parcurs ce va razui centimetru cu centimetru.

 

l  Cana

Acasa sau la birou, cana perfecta ii poate incalzi sufletul alaturi de bautura sa favorita. Si slava-domnului sunt atat de multe modele inedite si speciale la care poti apela fara sa-ti faci griji privind impactul cadoului ales.

Iata, poti opta pentru o cana in forma de craniu, o cana termica care sa se schimbe sau sa scoata la iveala o serie de mentiuni magice, o cana personalizata cu chipul sau fie un mesaj motivational etc.

 

l  Caiet/agenda impermeabila

Agenda si/sau caietul impermeabil la apa face fata cu succes tuturor provocarilor din natura si ii va pastra notitele in siguranta. In plus, nu va mai trebui sa-si faca teama ca din greseala si-ar putea varsa cafeaua, vinul sau orice alta bautura peste notitele sale.