Cadouri pe care iubita ta NU ar vrea sa le primeasca

Cadouri pe care iubita ta NU ar vrea sa le primeasca Cadouri pe care iubita ta NU ar vrea sa le primeasca

 Cadouri! Cadouri! Cadouri! Doar pentru ca ne plac cadourile nu inseamna ca o sa ne placa orice cadou! Mda, trebuia sa stabilesc asta de la inceput. Da, stiu, ati auzit placa cu ”vai iubi, tot ce-mi daruiesti tu e special”, si da, nu a fost decat o remarca destul de amabila din partea iubitei tale, care, apropo, cauta si acum un loc in casa pentru inutilul obiect pe care l-a primit de la tine acum un an.

Parfum. Nu va bagati la astfel de cadou decat daca va cunoasteti foarte bine partenera si stiti exact ce-i place, ce o defineste, ce poarta de obicei. Cu toate acestea, daca vreti neaparat sa-i oferiti cadou un parfum, pe parfumurionline.ro gasesti o varietate de parfumuri speciale pentru femei.

Haine cu mesaje tiparite. Te-o fi distrat pe tine vreo replica de-a ei, dar parca nu e cazul sa-i daruiesti un obiect vestimentar cu mesajul asta pe el. Cel putin, nu unul pe care te astepti sa-l poarte mai mult de o data.

Curs de gatit. Daca nu cumva ti-a mentionat ea de cateva ori ca-si doreste acest lucru, sa nu cumva sa indraznesti. Nu, nu, nu! S-ar putea ca in loc de un „multumesc” sa primesti un ”adio”. Yep, atat de periculos este acest cadou.

Lenjerie intima de Craciun. Serios? E tacky, serios. Adica, ce preferi: un body sexy de dantela sau un chilot cu un Mos Craciun desenat pe el? Vezi?! Renunta la idee!

Produse de baie. Hm, cam care ar fi mesajul pe care vrei sa-l transmiti: ”Iubito, ar cam trebui sa faci dus!” sau ”Iubito, asta e un miros pe care as vrea sa-l ai!”. Oricare ar fi nu suna prea bine in urechea iubitei. Deci nu, nici acesta nu e un cadou potrivit pe care persoana iubita ar astepta sa-l primeasca.

Un animal de companie. Trebuie sa o spun din nou: daca persoana iubita nu si-a manifestat interesul fata de asa ceva, nu risca! Sunt persoane care nu agreeaza animalele de companie. Yep, exista asa ceva. Ori n-au timp de un animal de companie, ori pur si simplu nu sunt genul asta de persoana. Mai bine mergi pe ceva sigur!

Dvd-uri. Pff, mai foloseste cineva asa ceva? Adica, daca nu vorbim de un film/documentar, ceva, la care voia sa se uite cu disperare si nu l-a gasit in online, atunci e ok. De fapt, nu, nu e ok nici macar asa. Cum ma sa daruiesti DVD-uri? Nu, asa ceva nu se ofera cadou persoanei iubite. Cel putin nu cu o ocazie speciala.

O cutie de inel de logodna, fara inel de logodna. E o greseala… capitala. Nu, asa ceva nu se face. Nu te poti juca cu sentimentele ei ca s-ar putea sa nu iasa bine. Serios, zic!

Mda, cam astea mi-au venit mie in minte. Desigur, lista ar putea fi mult mai lunga si de asta sigur va dati si voi seama. Asa ca astept aici si sugestiile voastre.

Deci, ce NU v-ar placea sa primiti cadou?