Cadoul ideal pentru barbatul din zilele noastre

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Familie
Cadoul ideal pentru barbatul din zilele noastre Cadoul ideal pentru barbatul din zilele noastre

 S-a terminat cu anii in care un parfum, un papion sau o bricheta inteligenta erau cadourile potrivite pentru un barbat, fie el iubit, fie el prieten. In zilele noastre, barbatul modern are alte preocupari.

Isi face timp sa mearga in mall sa-si reinnoiasca garderoba, e interesat de tot ce-nseamna nou pe piata cosmeticelor destinate barbatilor, merge la saloane pentru manichiura si pedichiura, si petrece la fel de multe ore in oglinda ca si noi, femeile. Sau cel putin, cu astfel de barbati am avut eu de-a face lately. Asa ca, pe baza celor spuse anterior, indraznesc sa cred ca am descoperit produsul ce-ar servi drept cadou ideal pentru un barbat al zilelor noastre.

Asadar, tobe, va rog! Cadoul ideal este … aparatul de tuns barba. Yep! Cum nu mai exista barbat fara barba in Romania, ma gandesc ca acesta este produsul dupa care tanjeste cel mai mult un barbat. Asta, desigur, daca n-are deja unul. Unul performant si usor de utilizat!

Ei bine, daca prietenul/iubitul/sotul nu are deja un aparat de tuns barba si poseda, desigur, o barba, da iama la magazin si informeaza-te care ar fi cel mai potrivit aparat pentru el. Nu de alta, dar nici acum lucrurile nu devin mai usoare. Eu, de exemplu, am pus ochii pe un aparat de tuns barba cu aspirator. M-am saturat sa tot strang dupa Printul Consort prin baie, asa ca acest aparat ar trebui sa-mi usureze si mie, si lui viata. Aparatul asta, al carui pret intra clar in bugetul oricui, il ajuta sa tunda barba, mustata si perciunii. Plus ca sistemul de aspirare integrat prinde parul pe masura ce-l tunde, deci parul nu mai ajunge pe mocheta din baie. Eu zic ca e un caz de win-win.

De asemenea, daca este un pasionat al lecturii, o carte este alegerea ideala. Indiferent daca prefera romanele, cartile de dezvoltare personala sau fictiune, pe booksonline.ro gasiti o varietate de carti de unde puteti alege.

Si da, acesta pe care am pus eu ochii are lungimea reglabila. In functie de dorinta, acesta poate tunde intre 0,5 si 10 mm. Asadar, e mai mult decat potrivit pentru tipul de barba al iubitului meu.

Apropo de tip de barba, voi ati observat ca barbatii fac orice sa aiba barba, insa n-au habar cu ce forma le sta bine? Tocmai de aceea, pe langa acest aparat de tuns barba o sa-i printez si acest articol, pentru a vedea si al meu Print Consort ca am dreptate cand ii spun ca la o fata patrata ii sta bine cu o barba ”extended goatee”, adica cu una ca cea a lui Beckham. Nu stiti cum e cea a lui Beckham? E vorba de barba la care esti nevoit sa-ti razi complet parul de pe obraji si sa pastrezi mustata, parul din zona barbiei si pe cel care urmareste linia maxilarului. Cool, nu?