Bucatari cu stele Michelin

Bucatari cu stele Michelin Bucatari cu stele Michelin

Paul Bocuse

Regele culinarului” și „Părintele artei culinare”, așa cum se numește Paul Bocuse, este un renumit expert culinar francez cunoscut în lumea culinară ca un restaurant respectabil care promovează o gătit în stil ușor. Acest stil include alimente nou inventive, care includ în principal legume, sosuri cu conținut scăzut de grăsimi și sosuri. Printre numeroasele premii care îi împodobesc numele, „Leadership” și „Chef of the Century” sunt cu siguranță cele mai semnificative.

Cel mai cunoscut restaurant al său, L'Auberge du Pont de Collonges, are un rating Michelin de 3 stele. Este situat lângă Lyon, Franța.

Marco Pierre White

Acest talentat specialist gourmet britanic este considerat un remarcabil printre bucătarii de top din lume și nașul bucătăriei contemporane. El combină bucătăria clasică italiană, britanică și franceză pentru a crea un stil unic de gătit. La 33 de ani, Marco câștigase 3 stele Michelin și astfel a devenit cel mai bun tânăr bucătar din întreaga lume.

Bucătăria internațională modernă este prezentă în toate restaurantele sale. Restaurantul Marco Pierre White , stabilit la Londra în septembrie 1993, este restaurantul său de top.

 Anthony Bourdain 

Pe lângă faptul că este un bucătar, acest bărbat american este, de asemenea, un scriitor popular de non-ficțiune și romane de ficțiune. Anthony este o personalitate de televiziune renumită care găzduiește și câteva emisiuni culinare. Abilitățile sale culinare au parcurs un drum lung în ultimele două decenii, deoarece a început ca mașină de spălat vase. Acum, este considerat unul dintre cei mai buni bucătari din lume.

În New York, el conduce multe restaurante, precum Supper Club, Sullivan’s și One Fifth Avenue. Anthony a fost bucătarul executiv al Brasserie Les Halles, un restaurant de elită din Manhattan, care a fost închis anul trecut.