Botinele - cea mai trendy incaltaminte in sezonul rece

Dincolo de temperaturile scazute si foarte scazute care nu sunt intocmai pe placul oricui, posibilitatea de a te exprima prin moda la schimbarea unui sezon este unul dintre motivele pentru care alternanta temperaturilor e vazuta cu entuziasm.

Iar botinele sunt fara nicio indoiala unul dintre cele mai trendy si cele mai versatile accesorii ale momentului, asa ca e o investitie extraordinara in materie de fashion.

 

Botinele pot fi cu usurinta asociate unei multitidini de stiluri vestimentare, dar si la diferite ocazii. Se pot imbina cu usurinta cu rochii, fuste, pantaloni, jeans etc. astfel incat sa oferi un aer elegant si mai multa atitudine chiar si unei tinute aparent banale.

Botinele schimba intru totul modul in care te poti prezenta la o sedinta, o cina sau un interviu, oferindu-ti acel aer feminin sau acea eleganta suprema. Bineinteles, in zilele noastre chiar si barbatii se pot bucura de rafinamentul unor botine, caci acestea au un aer mult mai delicat si mai elegant spre deosebire de o pereche de ghete. De altfel, botinele sunt mult mai confortabile si mai usor de echilibrat in cadrul unei tinute, astfel ca asocierea lor devine o adevarata placere in sezonul rece. Mai mult, botinele pot fi purtate cel putin 3 sezoane pe an, lucru care transforma aceasta pereche de incaltaminte intr-o investitie pe termen lung.