Vrei sa fii blogger sau vlogger de succes? Sfaturi care te vor ajuta sa ajungi in top

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Afaceri
Vrei sa fii blogger sau vlogger de succes? Sfaturi care te vor ajuta sa ajungi in top Vrei sa fii blogger sau vlogger de succes? Sfaturi care te vor ajuta sa ajungi in top

Visezi sa devii un star de succes pe retelele de socializare? Vrei sa ajungi cel mai bun blogger sau vlogger? abcseo.ro ne impartaseste cateva sfaturi pentru a ajunge in varf pentru a te ajuta in drumul tau spre stralucire…

NU TE GRABI!

Multi oameni posteaza zilnic bloguri video pe YouTube si am inteles ca e greu sa tii pasul. Dupa un timp, acest lucru are un impact asupra ta, asa ca cred ca este important sa nu te grabesti cand creezi bloguri video. Nu te forta pentru a castiga vizualizari. Am vazut vloggeri care erau foarte obositi pentru ca munceau foarte mult – dar in astfel de momente, este important sa faci un pas inapoi si sa respiri. Tine minte, ar trebui sa fie distractiv!

GASESTE O PORTITA!

Cand vine vorba de social media, Jake este un mentor bun pentru noi. Ne-a spus ca este important sa-ti gasesti un subiect de nisa. Vorbeste despre ceva despre care nu vorbeste nimeni. Este o idee buna daca vrei sa te remarci fata de celelalte personalitati online.

FII ATENT LA CONCURENTA!

Cred ca este o idee buna sa urmaresti ce fac ceilalti YouTuberi. Ia-ti inspiratia de la alte persoane care posteaza pe YouTube pentru ca este o comunitate foarte mare – dar asigura-te ca iti mentionezi sursa de inspiratie. Nu copia si atat!

FII CONSECVENT!

 Este important sa fii consecvent si pozitiv in ceea ce priveste blogul tau. Posteaza o data pe saptamana sau la cateva zile – dar tine-te de program. Este mult de lucru, dar e important sa incerci si sa fii consecvent in postarile tale. Internetul poate fi o sursa buna de inspiratie si un loc in care poti comunica cu oamenii intr-un mod pozitiv.

PRACTICA NE INVATA!

Cand vine vorba de vlogging, cred ca practica creeaza perfectiune. Repeta-ti videoclipul in fata oglinzii acasa. Inregistreaza cateva sesiuni de antrenament pe camera video inainte de a posta. Cu cat te simti mai confortabil in fata camerei, cu atat va iesi mai bine.

SCHIMBA CONTINUTUL!

 Nu e nimic interesant la un vlog zilnic despre o simpla plimbare in magazine; este mai amuzant atunci faci ceva diferit. Incearca sa raspunzi la tot felul de provocari cu prietenii si joaca-te cu ideile tale.

RELAXEAZA-TE!

Cand iti pregatesti camera video, verifica setarile de lumina si asigura-te ca fata ta este vizibila. Daca vrei sa ai mai multi fani pe Instagram, foloseste culori deschise si captivante care atrag atentia. Intotdeauna se remarca fotografiile interesante cu culori deschise!

CERE FEEDBACK!

Uneori oamenii nu accepta critica. Considera ca feedback-ul este putin prea dur – dar eu cred ca este bine sa auzi parerile altor oameni Este foarte bine! Este bine sa auzi ce le place sau nu le place celorlalti despre munca ta. Orice lucru care te poate ajuta sa-ti cresti numarul de abonati este un lucru pozitiv, in opinia mea. Succes!