Beneficiile vitaminei D asupra pielii

Fiecare vitamina are propriul ei scop in organism, stimuland desfasurarea optima a proceselor. Iar vitamina D este una dintre vitaminele esentiale, atat la nivelul organismului efectiv, cat si la nivelul pielii.

Putem lua aceasta vitamina din suplimente alimentare, dar ne putem bucura de avantajele acestei vitamine prealuand-o de la Soare. Cum putem face acest lucru?

Este extrem de simplu! Pe parcursul miscarilor zilnice pe care le facem in exteriorul locuintelor si al unitatilor, odata cu razele ultraviolete care ating pielea se produce si vitamina D.

Vitamina D previne astfel deshidratarea pielii si stimuleaza productia de colagen, fapt ce ajuta ca pielea sa arate mai tanara, mai luminoasa si mai plina de viata.

Practic, vitamina D este esentiala pentru a ne bucura de un ten adecvat varstei noastre, dar si de un ten cat mai curat si sanatos, pe care produsele cosmetice se vor vedea mai mult decat extraordinar.

 

Inainte de toate, cheia unui chip de senzatie este un ten sanatos, asa ca e indicat sa nu uitam sa ne alegem produsele de ingrijire si de machiaj potrivite tenului nostru si totodata sa ne bucuram de vitalitatea pe care o poate primi tenul nostru pe parcursul miscarii zilnice care poate suplimenta continutul de vitamina D.