Beneficiile mastilor naturale de par

Atunci cand ai un buget redus si-ti doresti sa contribui la sanatatea si integritatea parului, mastile naturale, de casa, pot fi cea mai buna si cea mai accesibila alegere. In bucataria oricui se va regasi ulei de masline, un ou si zeama de lamaie, iar vitamina A, E si uleiul de ricin pot fi cu usurinta procurate de la zeci de farmacii din apropiere.

Deseori vei intalni asadar o recomandare in acest sens, pentru parul tern, deteriorat, uscat sau pentru persoanele care sunt in cautarea unor solutii accesibile si eficiente pentru cresterea parului sau estomparea caderii acestuia. Dar te-ai intrebat vreodata cum contribuie ele la eficacitate?

 

Oul are capacitatea de a lega intregul amestec, dar in acelasi timp contine o serie de vitamine care in asociere cu vitamina A si E ii ofera parului toti nutrientii de care acesta are nevoie pentru a se fortifica si pentru a-si imbunatati aspectul.

Uleiul de ricin este bogat atat in acizi grasi, dar si in vitamine, iar acesta este renumit pentru efectele pozitive pe care le are in reglarea pH-ului si a prevenirii unei serii de afectiuni des intalnite la nivelul scalpului (de exemplu, matreata).

Practtic, cu ajutorul mastilor naturale, nu doar ca contribui la frumusetea parului, dar si la sanatatea scalpului.