Bateria iPhone-ului se descarca repede? Aplicația care iti va salva viata (si buzunarul)

Bateria iPhone-ului se descarca repede? Aplicația care iti va salva viata (si buzunarul) Bateria iPhone-ului se descarca repede? Aplicația care iti va salva viata (si buzunarul)

Performanta bateriilor telefonului inteligent scade pe parcursul lunilor, o realitate pe care proprietarii de iPhone o observa. Bateriile iPhone sunt facute sa reziste unui numar de cicluri de incarcare si descarcare. Dupa aceea, isi diminueaza capacitatea.

Daca doriti sa aflati starea bateriei telefonului mobil Apple, exista o aplicatie care va ajuta. Aceasta este „Battery Life”, o aplicatie care analizeaza acumulatorul dispozitivului pentru a va spune nu numai despre starea de sanatate a acestuia, ci si despre autonomia pe care o are la realizarea sarcinilor tipice ale unui smartphone.

Cunoasteti starea bateriei iPhone-ului

„Battery Life”, care este descarcata gratuit din App Store, efectueaza o analiza rapida a bateriei telefonului dvs. si apoi va ofera o serie de date utile, cum ar fi timpul maxim de utilizare in diferite sarcini, nivelul de uzura si daca trebuie sa va ganditi sa inlocuiti bateria iPhone-ului.

Aplicatia pastreaza datele pe care le colecteaza la fiecare utilizare, astfel incat sa puteti vedea o istorie a rezultatelor comandate cronologic, excelenta pentru a observa daca bateria dvs. prezinta uzura normala sau ceva in ea nu functioneaza bine.

Potrivit Apple, bateria dispozitivelor sale pastreaza 80% din incarcatura initiala dupa 500 de cicluri de incarcare si descarcare. De atunci, uzura devine mai vizibila si mai enervanta.

Daca iPhone-ul dvs. este inca in perioada de garantie (care este de 1 pana la 2 ani, in functie de locul in care va aflati) si daca ati achizitionat Apple Care, puteti face o cerere in cazul in care nivelul de uzura al bateriei este mai mare decat va asteptati.

In cazul in care dispozitivul dvs. iPhone nu este in garantie, merita sa schimbati bateria pentru una noua, avand in vedere pretul dispozitivelor Apple.