Barcelona intr-o zi

  • Miercuri, 11 Noiembrie 2020
  • Turism
  • Publicat de
Barcelona Barcelona

Tur de o zi intreaga catre toti primarii Puncte de atractie din Barcelona : intr-o zi veti vedea Ramblas, cartierul gotic, Sagrada familia, Paseo de Gracia, Park Güell, Montjuic si multe alte atractii importante din Barcelona si va veti bucura de un pranz fabulos. Toate aceste obiective le veti gasi pe harta Barcelonei.

Turul incepe fie la hotelul dvs., la nava de croaziera, la aeroport sau la un alt punct din centrul Barcelonei. Grupul dvs. va fi ridicat si va incepe turul indreptandu-se spre Mirador del Alcalde la Montjuic.

Aici veti avea unele dintre cele mai bune vederi ale orasului : de la portul de croaziera la portul olimpic si cartierul Forum de-a lungul costului, cartierul gotic cu numeroasele sale turnuri de biserici si cartierul Eixample cu Sagrada Família, cu numeroasele sale turnuri culori.

Mergem apoi la Stadionul Olimpic si la Inelul Olimpic, realizate pentru Jocurile Olimpice din 1992 din Barcelona.

Stadioanele impresionante sunt folosite astazi pentru sport, concerte si competitii scolare. Urmatoarea noastra oprire pe Dealul Monthljuic este Palatul National (Palacio Nacional) care gazduieste astazi Muzeul MNAC. De aici veti vedea Fantana Magica, Arenes (vechiul ring de lupta cu tauri) si pana la dealul Tibidabo.

Ne indreptam acum spre Cartierul Gotic si Ramblas . Vedeti centrul istoric al orasului Barcelona si mergeti pe strazile inguste ale Barri Gòtic. Aici veti vedea Piata Boquería si atractii precum catedrala, Santa María del Pi si Santa María del Mar.

Este timpul pentru pranz: am rezervat un restaurant minunat langa plaja din Barcelona . Alegeti intre paella si tapas. Daca mergeti pentru paella, puteti avea varianta vegetariana sau paella cu fructe de mare sau pui - sau mergeti la paella mixta daca doriti atat fructe de mare, peste, legume pui si carne de porc.

Dupa-amiaza vizitam atat Sagrada Familia, cat si Park Güell, Casa Batlló si La Pedrera - cele mai importante monumente proiectate de arhitectul local Antoni Gaudí.

Acest tur este un tur complet de o zi intreaga in Barcelona, ​​care va prezinta cele mai importante obiective turistice ale orasului. Dupa tur, va vom duce la hotelul dvs., la portul de croaziera sau la aeroport.

Capitala Cataloniei si al doilea oras ca marime din Spania a fost fondata ca oras roman. Astazi, acest fascinant oras litoral mediteranean este plin de cultura, bucatarie uimitoare si arhitectura magnifica, care include opera unica si distinctiva a lui Antoni Gaudí.

Urmatoarea dvs. oprire este bulevardul Passeig de Gràcia. Este cunoscut drept una dintre cele mai importante zone comerciale si de afaceri, dar mai ales - este bulevardul in care se afla ambele dintre cele mai faimoase proiecte rezidentiale Gaudí - Casa Milà si Casa Batlló.

La doar 10 minute de mers pe jos de ultimele doua atractii se afla Plaça de Catalunya si strada La Rambla. Strada La Rambla, plina de cafenele si tarabe de suveniruri, este un loc turistic plin de viata, dar cu atmosfera pe care nu vrei sa o ratezi. Daca vrei sa cumperi suveniruri - aceasta strada are totul.