Barbati la moda in acest an

Barbati la moda in acest an Barbati la moda in acest an

Unii barbati mai fac si altceva in afara faptului ca stau in fata unui televizor si privesc meciul, fluiera pe stadioane, sau sa priveasca meciul respectiv pe o terasa cu gasca din liceu si berea in mana:  In plina desfasurare a Saptamanii modei masculine de la Paris, manechinii au renuntat la vesnica minge de fotbal si la tricourile largi si au ales sa poarte cele mai noi creatii ale unor celebri designeri vestimentari.

Conde.ro va prezinta cele mai noi tendinte in moda pentru barbati de la Saptamana Modei de la Paris!

Aceste articole vestimentare aflate in categoria haine barbati, sunt disponibile atat in magazinele brandurilor celebre, cat si pe siteurile specializate, destinate cu precadere spre vanzarea de haine online.

In ceea ce priveste moda masculina a acestei primaveri, o costumatie lejera si casual totodata poate fi obtinuta cu o foarte mare usurinta in cazul in care stiti cum sa combinati articolele intre ele.

Stofa este un material de mare pret in vestimentatia unui masculin convins, iar daca este insotit de o pereche de pantaloni clasici cu o croiala normala, intr-o nuanta inchisa de bej, efectul va fi unul de impact. De asemenea, nu au lipsit de pe podium tendintele de blugi pentru barbati

Sacoul a ramas in aceeasi forma, la fel de clasic, lung peste solduri cu buzunar exterior, aplicat de cele mai multe ori in partea stanga.

O alta combinatie reusita poate fi obtinuta dintr-un sacou bleu-ocean a sacoului, o nuanta foarte bine aleasa intr-o combinatie cu o pereche de pantaloni bej, deoarece contrastul care se va forma in aceasta combinatie va fi unul placut. Pe sub sacoul clasic, poate fi purtat un tricou-maleta cu maneca lunga si un guler scurt.

Maleta, trebuie sa fie intr-o nuanta mai inchisa ca sacoul, dar sa afca parte din aceeasi gama de oceanica de culori.

Acestea ar fi doar o parte din tinutele lejere pe care un barbat le va purta in aceasta primavara, pentru a obtine un look casual, dar si lejer.