Banchet de nunta sau cit costa o nunta in Chisinau?

  • Marţi, 20 Aprilie 2021
  • Divertisment
  • Publicat de
nunta in chisinau nunta in chisinau
Cât costă nuntă în Chișinău?

Restaurant pentru nunta MiaDora - costul organizării unei nunți. Cea mai frecventă întrebare adresată restaurantelor de nuntă este cât costă o nuntă? Sunt de acord că nunțile sunt diferite și pot costa diferit. Un lucru pe care îl putem spune este că un produs de calitate nu poate fi ieftin!

Să trecem prin principalele poziții de nuntă și prețuri aproximative pentru ele. Acestea fiind spuse, amintiți-vă că vorbim despre oferte de calitate, nu despre falsuri chinezești :)

Un restaurant. Sala de banchete

De regulă, acesta este un restaurant sau catering. Pentru un meniu cu adevărat decent, așteptați un preț de 50 de euro sau mai mult. pentru o persoana. Rețineți că există restaurante cu un meniu bun și de la 50 de euro. Există, de asemenea, unități care necesită plata pentru închirierea site-ului. Dacă nunta este într-un cort, atunci o nuntă de 50 de persoane. un cort cu podea, scenă și structuri va costa de la 10 mii de euro. Adăugați la aceasta decorarea cortului cu o cârpă (de la 3 mii de euro.) Rețineți că cortul are nevoie și de infrastructură: toalete, generatoare și diverse zone. Aceste întrebări sunt destul de rezolvabile dacă intenționați o nuntă într-un cort. Și vorbim aici despre un cort pe care îl instalăm oriunde. În corturile staționare, prețul va fi mai mic.

Prezentator de nuntă

Prețul depinde de experiența, vedeta și popularitatea prezentatorului. Am împărți prezentatorii în 3 categorii de prețuri: de la 500 de euro (tânăr, promițător, cu puțină experiență), de la 1000 de euro. (iscusit, dovedit în muncă, cu experiență bună), de la 1500 de euro. (cu o vastă experiență și faimă în industria nunților). Lucrăm cu fiecare categorie de preț a prezentatorilor și vom putea recomanda prezentatorul care a fost testat de noi în lucrare. Gazdele noastre de nuntă sunt un nivel calitativ nou de gazde (fără vulgaritate și programe complicate). Prețul cotat al prezentatorului include întâlniri cu prezentatorul, scrierea scenariilor, costurile nunții și transportului în oraș. Dacă vrei să vezi o persoană faimoasă (vedetă) la nunta ta, atunci prețul începe de la 5.000 de euro (plus un călăreț de uz casnic).

Muzicieni și program de spectacole

Gazda nu este un program de spectacol. Gazda vă conduce nunta. Prin urmare, pentru a crea un spectacol, este nevoie de artiști și muzicieni. Cel mai mic set de artiști pentru o nuntă decentă: un grup de muzicieni și cel puțin 1-2 numere ale programului de spectacol. Ai încredere în experiența noastră și în feedback-ul miresei noastre, acesta este punctul care face ca nunta să fie mult mai distractivă și să lase o experiență de neuitat. Prețul unui grup de muzicieni începe de la 1.500 de euro. Va fi o trupă cu drepturi depline, cu sunet live și repertoriu european modern, și nu un unchi cu microfon și laptop cu melodii de restaurant.

De asemenea, puteți invita un saxofonist sau violonist, preț de la 100 de euro pentru 1 oră, cvartet de coarde - de la 250 de euro, duet de vocaliste - de la 1500 de euro; Vă rugăm să rețineți că, dacă intenționați să cântați muzicieni la nunta dvs., atunci trebuie să furnizați un călăreț tehnic, prețul călărețului este diferit pentru toată lumea. Restaurantul nostru are o bază tehnică completă pentru a asigura o nuntă, ceea ce este foarte convenabil. Nu trebuie să înțelegeți problemele tehnice și să selectați lumina și sunetul pentru nunta dvs. În ceea ce privește artiștii, performanța și spectacolul lor costă diferit. De exemplu, 3 spectacole de balet de la 500 de euro.

Fotografie și video de nuntă

Glumim adesea că, după nuntă, soțul și fotografiile rămân de obicei). Nu trebuie decât să ne uităm puțin la cine face ce și pentru ce bani și devine clar de ce serviciile unui fotograf și video costă în acest fel și nu in caz contrar. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din Chișinău, care vă vor oferi posibilitatea de a experimenta adevărata plăcere, răsfoind albumul dvs. de nuntă sau urmărind un videoclip de nuntă.

Lista de prețuri pentru serviciile unui fotograf și videograf foarte bun începe de la 1000 de euro. Costul minim al serviciilor unui fotograf mai mult sau mai puțin demn începe de la 500 de euro., Un videograf de la 1000 de euro. Aceste prețuri sunt justificate de calitate și gust. La urma urmei, cu greu îți dorești un videoclip mediocru sau fotografii plictisitoare :)

Inginer de sunet, DJ și echipamente de sunet

DJ-ul este la fel de important ca parte a vacanței ca ... gazda! Esti surprins? Este atat de simplu! Prezentatorul dă tonul sărbătorii cu programul său, iar DJ-ul dă tonul muzicii. Și aici este foarte important ca prezentatorul să aibă un tandem cu DJ-ul, precum și că DJ-ul are un gust muzical bun, un sentiment al stării de spirit a publicului.

Restaurantul MiaDora se mândrește cu astfel de profesioniști în echipa sa. Taxa minimă pentru un DJ bun este de la 500 de euro. Acest preț include selectarea muzicii, instalarea și demontarea echipamentelor, munca la nuntă, închirierea unui set de echipamente, costurile de transport.

Suport tehnic

Este foarte important să folosiți proiectoare pentru a arăta videoclipuri la o nuntă, precum și o lumină specială de inundație care creează o atmosferă unică. Aceste lucruri nu trebuie neglijate, deoarece vor accentua cu succes decorul și vor îmbunătăți calitativ fotografia și videoclipul nunții. În plus, suportul tehnic poate include sunet, lumină, scenă, podiumuri, iluminat, umplutură, structuri, călăreții muzicienilor, diverse efecte speciale precum fum, confetti etc. Nu va fi posibil să spunem cifra exactă aici. Câteva exemple: închirierea unui ecran de la 500 de euro, un reflector pentru o sală mică de la 1000 de euro.

Tortul de nunta

Costul unui tort poate fi de 35 de euro. pe kg și 55 pe kg și 85 de euro. pe kg. Vă recomandăm să vizați o sumă de 55 euro sau mai mult. pentru 1 kg. Pentru a calcula, utilizați formula: 150-200 g de persoană. De asemenea, puteți comanda o prăjitură porționată (prăjituri mici) și o bomboană. Candy bar este un bar dulce (masă) cu dulciuri, prăjituri, acadele, briose, prăjituri. Această masă dulce este potrivită pentru a fi instalată în zona de bufet. Costul unui candy bar începe de la 500 de euro.

Decor și decor de nuntă

Acesta este punctul culminant al nunții care încadrează întreaga nuntă. Acest lucru nu merită salvat, deoarece decorul nu poate fi corectat sau ascuns imediat. Amintiți-vă că în multe fotografii de nuntă și într-un videoclip de nuntă veți vedea elemente decorative și nu ar trebui să fie mai rău decât o rochie de mireasă frumoasă :)

La fel ca și nunțile, decorul de nuntă poate fi foarte diferit și uneori este dificil de înțeles de ce costă atât de mult. Vă sugerăm să vă uitați la lucrările decoratorilor și decoratorilor noștri și să evaluați nivelul acestora. Costul unui buchet de mireasă este de la 150 de euro.

Preferăm să folosim flori proaspete pentru decor. Dar puteți ridica și alte elemente în proiectarea sălii, atunci costul decorului va fi mai mic. Toate aceste probleme sunt rezolvate cu florarii noștri. De asemenea, în design utilizăm textile, mobilier, articole de interior, modele nestandardizate. Prin urmare, calculăm întotdeauna costul complet al decorării nunții în mod individual, în fiecare caz specific