Avantaje ale unui blog pe subdomeniu

Cu siguranta ai intalnit cel putin o data un blogger sau ai auzit vorbindu-se despre activitatea acestuia. “Meseria” de blogger nu este intocmai o meserie, ci mai de graba un hobby pe care il poti fructifica si prin intermediu caruia poti avea si o serie de beneficii sau castiguri totodata.

Trebuie sa stii inainte de toate ca nu e o idee excelenta sa-ti faci un blog doar pentru faptul de a avea castiguri. Pana sa ajungi sa faci castiguri din blog poate fi necesar sa ai o aactivitate de lunga durata, chiar si de ordinul anilor I de asemenea va fi necesar sa investesti timp si resurse. In unele cazuri poti ajunge sa nu ai nicicun castig indiferent de perioada, asa ca cel mai bine e sa analizezi si experimentezi ideea.

Iar posibilitatea de a face acest lucru poate fi un blog pe subdomeniu. Iata avantajele acestuia.

 

3 avantaje ale unui blog pe subdomeniu

 

1. Poti testa

Daca nu esti ferm convins ca ai vrea sa investesti intr-un “blog de performanta”, iti poti testa aptitudinile si cum functioneaza un blog prin deschiderea unui site in mod gratuit. Poti apela la una dintre cele doua platforme destul de bine optimizate, ca Blogspot si Wordpress. 

Deseori, cand vrei sa faci bani din blog sau sa ai o pagina care sa arate intr-un mod cat mai profesional poate fi necesar la un moment dat sa investesti in alta. Astfel, decat sa investesti si sa nu-ti placa sau sa investesti degeaba, mai bine pornesti cu un subdomeniu.

 

2. Nu trebuie sa-ti faci griji de intretinere

La blogul pe domeniu se poate intampla ca deseori sa pice serverul sau sa apara numeroase probleme (care bineinteles pot fi rezolvate de catre cei care iti gestioneaza domeniul), de regula in cazul formelor gratuite de blog nu exista riscul ca sa ti se intample acest lucru.

 

3. Nu esti limitat

Daca in caul domeniului postarile depind de marimea textelor si/sau a fisierelor introduse, hotspot nu te limiteaza. Ceea ce inseamna ca poti posta diverse, de diferite marimi, fara sa-ti mai faci grija de costuri, de pachete de achizitie pentru memorie etc.