Atractii turistice de top din SUA

  • Duminică, 6 Iunie 2021
  • Turism
Atractii turistice de top din SUA Atractii turistice de top din SUA

Podul Golden Gate

Considerat cel mai frumos, cel mai fotografiat pod din lume. Podul Golden Gate este un pod suspendat care se întinde pe Golden Gate, strâmtoarea dintre San Francisco și județul Marin la nord. Podul Golden Gate a fost cea mai lungă întindere de poduri suspendate din lume când a fost finalizat în 1937. Și, de asemenea, a devenit un simbol recunoscut la nivel internațional al San Francisco și California. A fost declarată una dintre minunile lumii moderne de către Societatea Americană a Inginerilor Civili. Faimoasa culoare roșu-portocalie a podului a fost aleasă special pentru a face podul mai ușor vizibil prin ceața deasă care învelește frecvent podul.

 Yellowstone

Situat în principal în statul american Wyoming și se extinde și în Montana și Idaho. Parcul Național Yellowstone a fost primul parc național din lume. Pus deoparte în 1872 de Congresul SUA pentru a păstra numărul mare de gheizere, izvoare termale și alte zone termale. Precum și pentru a proteja fauna sălbatică incredibilă și frumusețea accidentată a zonei. Yellowstone se află deasupra unui hotspot gigantic, unde roca ușoară, fierbinte, topită se ridică spre suprafață. Ulterior, parcul conține jumătate din toate caracteristicile geotermale cunoscute din lume, cu peste 10.000 de exemple de gheizere și izvoare termale. În plus, urșii negri, urși grizzly, căprioare, elani, bizoni și lupi pot fi găsiți în interiorul granițelor parcului.

Las Vegas

Mecca jocurilor de noroc din lume. Las Vegas este situat în mijlocul peisajului din deșertul sudic al Nevada. Strip nu se află în orașul Las Vegas, dar trece prin orașele necorporate Paradise și Winchester, care se află la sud de limitele orașului Las Vegas. Cazinourile pot fi găsite în întreaga Las Vegas, dar banda, o porțiune din Las Vegas Boulevard South, conține cele mai multe dintre ele. Dispune de hoteluri gigantice de mega-cazinou, decorate cu îngrijire fastuoasă și atenție la detalii pentru a crea o atmosferă fantezistă. Cazinourile au adesea nume și teme care evocă romantismul, misterul și destinația îndepărtată. Unul dintre cele mai vizibile aspecte ale peisajului orașului Las Vegas este utilizarea arhitecturii dramatice. Aceste caracteristici au stabilit orașul ca una dintre cele mai populare destinații pentru turiști.

Marele Canion

Situat în nordul Arizona, Marele Canion este una dintre marile atracții turistice din Statele Unite. Sculptat de râul Colorado, canionul atinge o adâncime de peste 1,6 km și o lungime de 446 km. Marele Canion nu este cel mai adânc sau cel mai lung canion din lume, dar dimensiunea copleșitoare și peisajul său complex și colorat oferă vizitatorului vederi spectaculoase, care sunt de neegalat în întreaga lume. De asemenea, a considerat una dintre cele șapte minuni naturale ale lumii.

Times Square

Cea mai vizitată atracție turistică din lume, găzduind anual peste 39 de milioane de vizitatori. Aproximativ 300.000 de oameni trec zilnic prin Times Square. Această răscruce de comerț din Manhattan păstrează primul loc pe lista noastră. Mulțumită vizitării sporite la Big Apple în 2008, în ciuda crizei economice. Potrivit Times Square Alliance, „80% dintre vizitatorii NYC fac din acest punct un punct de plecare pentru a vizita Times Square”. Times Square, cea mai aglomerată piață din New York, este cunoscută pentru numeroasele sale teatre din Broadway, cinematografe și super semne. Are tot felul de excursii distractive, interesante și informative pentru a explora alte părți ale orașului. Puteți alege dintre excursii pe jos, cu bicicleta, autobuz, mâncare, limuzină, televizor, repere, etnice sau excursii pe apă.