Atracții din Berlin - cele mai bune locuri de vizitat

  • Sâmbătă, 15 Mai 2021
  • Turism
Atracții din Berlin - cele mai bune  locuri de vizitat Atracții din Berlin - cele mai bune locuri de vizitat

Berlinul este un loc foarte frumos de vizitat din mai multe motive. Are o mulțime de istorie fascinantă și vă poate oferi o experiență pe care o veți aminti pentru anii următori.

Poarta Brandenburg este un simbol al Berlinului și datează din secolul al XVIII-lea și are distincția unică de a fi singura poartă rămasă în Berlin. A fost odată un loc central pentru adunarea protestatarilor, a fost adesea un loc pentru evenimente istorice majore, a devenit, de asemenea, un loc de sărbătoare când zidul a căzut în cele din urmă la sfârșitul anilor 1980.

A fost complet restaurat și arată incredibil. Acest punct de reper este un loc uimitor de vizitat și oferă o oportunitate excelentă de fotografie.

Bulevardul cunoscut sub numele de Unter den Linden își primește numele pentru toți frumoșii tei care se învârt pe stradă. Acești copaci au fost plantați în urmă cu peste 400 de ani și sunt încă în picioare puternici astăzi.

Există o serie de situri arhitecturale uluitoare pe care le puteți vizita, precum și Muzeul de Istorie Germană. Dacă sunteți interesat de atracțiile turistice tradiționale, acesta este cu siguranță locul ideal. Veți putea să vă petreceți cu ușurință toată ziua mergând în sus și în jos pe acest bulevard din cauza a tot ce este de văzut și de făcut.

Reichstag este clădirea Parlamentului german și există o mulțime de istorie asociată cu acesta. Acest reper istoric foarte important este o combinație de șase stiluri arhitecturale diferite, ceea ce îl face, cel puțin, o priveliște foarte interesantă.

Este una dintre cele mai vizitate atracții din toată Germania și din motive întemeiate. Puteți obține o vedere minunată din cupola de sticlă din partea de sus, dar trebuie să vă înregistrați în prealabil.

Tiergarten este un parc expansiv situat în centrul orașului și este ceva de văzut. Are peste 14.000 de animale diferite la Grădina Zoologică din Berlin, ceea ce reprezintă o atracție excelentă pentru familii.

Există, de asemenea, Coloana Victoriei de la Berlin, dedicată unei victorii prusace importante în urmă cu mulți ani. Acesta este încă un alt loc care are ceva de oferit aproape tuturor. Este un loc frumos pentru a merge sau a merge cu mașina.

Coloana Victoriei a fost construită la sfârșitul anilor 1800 și reprezintă o serie de victorii militare prusace. Obișnuia să fie în fața Reichstagului, dar a fost mutat în centrul Tiergarten în timpul domniei partidului nazist.

Acesta este încă un alt site minunat de vizitat pentru oricine iubește istoria și arhitectura. Acest monument este, de asemenea, cunoscut sub numele de Siegessaule și are un total de 285 de trepte pe care le puteți urca și coborî dacă vă simțiți curajoși și este o atracție turistică majoră. Este o modalitate excelentă de a face mișcare în timp ce te bucuri de o frumoasă bucată de istorie!

Topografia terorii este un muzeu unic, care are atât părți interioare, cât și în aer liber de explorat. Poate fi găsit pe site-ul biroului de securitate SS Reich al vechiului guvern nazist. Aici veți găsi tot felul de obiecte și exponate care detaliază teribila domnie a partidului nazist.

Veți găsi o serie de memorii pentru cei care și-au pierdut viața. Deși poate fi un loc oarecum deprimant de vizitat, este, de asemenea, incredibil de interesant și emoționant. Dacă ai dragoste de istorie, cu siguranță vrei să vii aici.

Biserica Memorială Kaiser Wilhelm este un sit religios impresionant, construit la sfârșitul secolului al XIX-lea. A ars de fapt în timpul celui de-al doilea război mondial, dar ulterior a fost restaurat. Astăzi se ridică cu o arhitectură neoromanică impresionantă și uimitoare, care este cu adevărat uimitoare.

Dacă vă place să vizitați clădiri vechi din acest oraș, nu doriți să ratați aceasta. Este printre cele mai frumoase clădiri din întregul oraș și există o mulțime de istorie interesantă în spatele ei.

Parcul Treptower este locul ideal dacă sunteți fascinat de al doilea război mondial. Are un imens cimitir militar împreună cu un memorial covârșitor al războiului sovietic care datează din anii 1940. Fiecare dintre plăcile care sunt intercalate în jurul acestui parc comemorează o bătălie diferită în război.

Acesta este unul dintre cele mai bune locuri din tot Berlinul de vizitat dacă doriți să aflați mai multe despre istoria acestei țări. Este foarte interesant și uimitor din punct de vedere vizual, pentru a spune cel puțin.