Chiuvete de bucătărie : alegerea potrivită pentru tine

Există multe opțiuni atunci când vine vorba de alegerea chiuvetei de bucătărie perfecte.  Dar la fel de important ca alegerea stilului este ce material va fi cel mai bun pentru bucataria ta? Vă vom spune de ce chiuvetele din cuarț oferă o opțiune care răspunde principalelor preocupări ale majorității proprietarilor de case: funcționalitate, accesibilitate, nivelul de întreținere și potrivirea designului.

Mulți oameni preferă cuarțul în bucătărie ca opțiune de blat. Are aspectul pietrei naturale, precum granitul, dar fără întreținere ridicată. Este o alegere practică, deoarece este făcută din unul dintre cele mai dure minerale de pe pământ. Totuși, nu este 100% natural, mai degrabă un produs conceput.

Același lucru se poate spune și pentru chiuveta de cuarț care este realizată dintr-un material compozit compus dintr-o combinație de cristale de cuarț și rășină acrilică. Rezultatul este o chiuvetă care este construită pentru a rezista prin toată uzura pe care familia ta o va arunca asupra ei. Dacă este suficient de bun pentru blat, atunci are sens să îl folosiți și în chiuvetă

Pentru a alege chiuveta potrivită, trebuie să luați în considerare câteva lucruri. Dimensiunea, aspectul și stilul de design vor juca un rol în decizia dvs. Este plăcut să ai încăpere pentru a spăla toate acele oale și tigăi mari, așa că o chiuvetă mai adâncă ar putea fi o opțiune mai bună pentru tine. Dar se va potrivi în spațiul tău? Poate doriți să includeți două boluri în loc de unul pentru a avea acea diviziune, deoarece este mai funcțională pentru dvs. Ce stil de bucătărie încercați să obțineți: rustic, fermier, tradițional? Cauți să fii sclipitor sau simplu și cât vrei să cheltuiești? Acestea sunt toate considerentele de care doriți să țineți cont atunci când decideți sau discutați despre opțiunile de chiuvetă cu expertul dumneavoastră în design

Igienic: neporos, astfel încât bacteriile din particulele alimentare nu se vor răspândi. De asemenea, este rezistent la mirosuri.

Accesibil: poate fi o opțiune mai accesibilă, în funcție de stilul pe care îl alegeți.

Versatil: Există mai multe opțiuni de culoare.

O chiuvetă de colt, precum cele oferite de Topmax.ro, va fi un plus de durată pentru bucătăria dumneavoastră pentru mulți ani de acum înainte. Veți dori o chiuvetă cu întreținere redusă, cum ar fi cuarțul, deoarece este ușor de curățat și mai ales igienic. Un alt plus este că chiuveta absoarbe vibrațiile și zgomotul pentru o experiență liniștită de spălare a vaselor. Bonus — Dacă asortați o chiuvetă de cuarț cu blaturi din același material, veți avea un aspect elegant, fără sudură, care adaugă un nivel de sofisticare bucătăriei dvs.

Chiuvetele Blanco vin și în diverse stiluri și amenajări, inclusiv vasul simplu și dublu, cu instalare sub suprafață. Aveți opțiuni pentru designul dvs., ceea ce îl face perfect pentru orice stil de bucătărie

În timp ce chiuveta în sine este durabilă, aveți grijă când vă spălați vasele, deoarece dacă scăpați din greșeală una, este neiertător pentru articolele fragile și puteți pierde o parte din colecție.

După cum sa menționat, chiuvetele compozite sunt realizate dintr-o combinație de materiale. Un dezavantaj major ca rezultat este alegerile limitate de culoare. Deși există oferte de culori solide, chiuvetele din cuarț au doar un finisaj mat și nu vin în modele. Dacă sunteți în căutarea strălucirii unei chiuvete din oțel inoxidabil sau metal, atunci aceasta nu este alegerea pentru dvs. Dar lucrul bun este că culorile și finisajele mate în bucătărie sunt în tendințe chiar acum, așa că poți fi la ultimă generație.

Chiuveta Blanco de colt este perfectă pentru toate stilurile și modelele de bucătărie. Se poate potrivi într-un stil tradițional sau contemporan, dar, din nou, amestecarea și potrivirea este un element de bază al oricărui plan de design bine gândit, astfel încât să se potrivească cu aproape orice bucătărie la care poți visa. Dacă aveți o insulă, includeți chiuveta mai mică făcută pentru acel spațiu prezentat mai sus. Cuarțul este o alegere versatilă, vă va plăcea cum arată!

Includerea metalelor în bucătărie este întotdeauna încurajată în designul dvs. Cuprul este o alegere populară în acest moment, deoarece are o senzație mai ușoară, acasă. O chiuvetă de cupru ar putea adăuga un aspect rustic și un caracter rustic spațiului dvs., dar este mai scumpă