Artificii si efecte speciale pentru o nunta de vis.

  • Vineri, 29 Iulie 2022
  • Diverse
  • Publicat de
focuri de artificii focuri de artificii

Nunta e cu siguranta un eveniment important si deosebit ce necesita o planificare minutioasa si ingenioasa. E un eveniment memorabil in care nu e loc de compromisuri si alegeri facute la repeleaza. Meriti sa te bucuri de clipe de neuitat alaturi de cei dragi si de persoana cu care ai ales sa imparti aceasta experienta deosebita, de aceea fiecare aspect trebuie sa fie perfect si cu siguranta nu e loc de jumatati de masura.

 Ai ales rochia, pantofii, aranjamentul floral arata nemaipomenit, muzicienii sunt pregatiti sa dea serii o coloana muzicala de neuitat, fotograful e gata sa imortalizeze momentele speciale, stafful asteapta musafirii, locul arata deosebit. Pare reteta perfecta, insa poti adauga nuntii tale un plus de stralucire si culoare adaugand un program de artificii si efecte speciale. A devenit o practica aproape nelipsita de la fiecare eveniment special, focurile de artificii sunt mereu savurate de toata lumea iar fumul cu gheata carbonica va transforma ringul de dans intr-un peisaj de basm.

 Daca esti ingrijorat de siguranta acestei practici, ar trebui sa lasi grijile deoparte. Programele de acest tip se desfasoara in conditii de maxima siguranta, personalul autorizat ce ofera aceste servicii e bine pregatit si va pune pe primul loc, intotdeauna, siguranta invitatiilor. Inaintea instalarii efectelor se va face o expertiza si se va stabili locul si conditiile in care acestea vor fi instalate. Se va lua in calcul masura in care spatiul desfasurarii evenimentului permite instalarea acestora, zonele populate de invitatii, planul de evacuare in cazul unei urgente si multi alti parametrii.

 Au aparut in perioada dinastiei Song (circa 960), desi unele surse vorbesc de aparitia lor inca din secolul VII, si sunt de atunci folosite in toate in lumea pentru a oferi un deliciu vizual si a pipera aproape fiecare eveniment deosebit. Artificiile erau mai intai folosite pentru a alunga spiritele rele si pentru a aduce prosperitate, astazi ne bucura privirea cu un spectacol vizual deosebit si ne starnesc de fiecare data spiritul festiv, oferind o nota speciala fiecarui eveniment. Focuriile de artificii au ajuns sa fie nelipsite de la orice nunta, fie ca vorbim de artificii de exterior sau de cele interior. Pe langa aceseta, firmele ce ofera servicii pirotehnice pun la dispozitie o varietate de alte efecte precum artificii de sol, showuri de flacari, sigle pirotehnice, tunuri de confetti, artificii pentru tort, etc.

 Masiniile de fum cu gheata carbonica au devenit extrem de populare in randul organizatorilor de evenimente. Printre avantajele ghetii carbonice se numara faptul ca aceasta e inodora, incolora si usor de folosit. O alternativa mai inactuala o reprezinta aparatele clasice de fum, folosite de regula in cluburi si discoteci, acestea pot creea un efect placut insa pot fi mai putin practice. Aparatele de fum greu cu gheata carbonica creeaza o pelicula groasa de fum ce sta la sol timp de aproximativ 5 minute care va da impresia unui nor ce invaluie ringul de dans, creand un moment deosebit pentru dansul mirilor. Fumul poate fi deasemenea utilizat la servirea bauturilor, va da un efect impresionant si nu va afecta sub nici o forma gustul sau mirosul bauturii fiind complet inofensiv. Utilizarea fumului greu la evenimente poate avea o multitudine de avantaje practice si poate creea multe momente deosebite.

Efectele speciale si artificiile vor da un plus de culoare evenimentului tau si vor creea momente memorabile, de aceea constituie un aspect ce nu trebuie neglijat in cazul in care organizati o nunta sau un eveniment deosebit. Popularitatea acestora a crescut considerabil in ultimul timp si putem spunem chiar, ca au atins statutul de “trend”. Showul de artificii e considerat cireasa de pe tort al fiecarei nunti, durata si modul de desfasurare a acestuai pot varia si in functie de acest aspect se vor stabili si costurile. Focuriile de artificii pot fi punctul culminant al serii si pot reprezenta o surpriza nemaipomenita pentru invitati. Nunta ta va fi cu siguranta una de neuitat si se va vorbi cu siguranta mult timp despre ea. Meriti sa traiesti clipe deosebite in noaptea nuntii iar aceasta trebuie sa fie atent gandita, showul de artificii si restul efectelor speciale vor da nuntii tale acel efect “Wow” si sunt elemente de nelipsit unei nunti ce isi doreste nimic mai putin decat a fi perfecta.