Aromele Romaniei disponibil pe Netflix

  • Joi, 17 Septembrie 2020
  • Turism
  • Publicat de
Aromele Romaniei disponibil pe Netflix Aromele Romaniei disponibil pe Netflix

Aromele Romaniei, seria documentara de noua episoade care promoveaza cultura, bucataria si frumusetea naturala a Romaniei, este acum disponibila pe Netflix.

Seria poate fi transmisa doar pe Netflix Romania, dar producatorii spera ca va deveni disponibil si in alte regiuni si tari, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a seriei.

„Avem vesti fantastice! Flavors Of Romania este acum pe Netflix. Toate cele noua episoade! Pentru binele Romaniei va rugam sa urmariti si sa dati clic pe like! Daca ar fi suficient de multi oameni, ar putea decide sa participe la toate regiunile din intreaga lume, ceea ce ar fi cel mai bun lucru pentru promovarea Romaniei in strainatate! ” citeste mesajul postat pe pagina de Facebook Flavours of Romania.

Este destinata tutor, de la mic la mare. Este o productie originala care prezinta Romania cum nu a mai fost facuta pana acum. Asa ca daca nu ai timp liber completeaza o cerere de concediu pentru a vizualiza acesta serie limitata.

Cele noua episoade ale Aromei Romaniei acopera toate regiunile istorice ale tarii, cu accent pe mancare, cultura, istorie, aventura, flora, fauna si frumusete naturala. De asemenea, are un mesaj de mediu puternic, care arata nevoia de conservare a tarii.

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, producatorul de Flavourile din Romania si Wild Carpathia, a primit recent titlul de cetatean de onoare al Brasovului.

Regizorul roman lucreaza la noua productie Netflix

Romanul Octavian Iacob face parte din echipa de regizori care lucreaza la productia originala Netflix Back 2 Back.

Absolvent al Academiei de Film din New York, Iacob lucreaza la platoul din Constanta, pe litoralul romanesc, alaturi de Alain Depardieu, fratele lui Gérard Depardieu, actorul roman Florin Piersic Jr., judoka roman, luptator mixt de arte martiale si kickboxer Sandu Lungu, kickboxerul roman Ionut Iftimoaie, si Eduard Irimia, producatorul filmului si fondatorul Campionatului de lupta Superkombat.

Echipele de productie care aduna aproximativ 50 de profesionisti din Franta si Romania au fost alesi pentru Back 2 Back. Echipa Romaniei este coordonata de Octavian Iacob.

Back 2 Back este un film de actiune care spune povestea unui tanar boxer talentat. El este descoperit de Eduard Irimia, apoi antrenat de Ionut Iftimoaie. Antrenorul pastreaza secret o boala de care sufera, un moment de cotitura pentru actiunea filmului.

Filmul va fi disponibil incepand cu vara anului 2020

Fiecare tara beneficiaza de titluri diferite pe Netflix. De exemplu Casa del Papel a fost lansata cu mult timp in Spania unde nu prea a fost vizualizat. Abia apoi dupa lansarea pe Netflix a facut forfota si a fost apreciat si vizualizat de milioane de telespectatori. Unele au mai multe filme si seriale, iar altele mai putine, dar putem vorbi si despre calitatea continutului de pe platforma, care variaza, la randul ei. Dar cum sta Romania la capitolul asta, in comparatie cu restul tarilor din lume? Destul de bine. Marile productii sunt puse la dispozitie, iar un utilizator are la indemana mii de productii originale.