Ar trebui să vă alăturați unui startup?

Startup-urile sunt un tip ciudat de angajare. Dacă poți lucra cu startup-ul potrivit, îți poate duce cariera pe o traiectorie incredibilă, în care succesul său este al tău și companiile te vor căuta. Poate fi, de asemenea, o durere de cap nesfârșită, un startup care se blochează la un anumit punct poate simți ca o navă care se scufundă încet. 

Dacă vă gândiți să vă alăturați unui startup, primul lucru de luat în considerare este dacă aveți mentalitatea de startup . Dacă îți place să ai un loc de muncă sigur, să ajungi la serviciu la 9 dimineața și să pleci la 17:00 și să-ți lași munca la birou, fără să o iei niciodată acasă cu tine, viața profesională la startup nu este pentru tine. Cu toate acestea, dacă poți să îmbrățișezi haosul, să lucrezi ore lungi, să găsești următoarea sarcină în loc să ți-o dea și să te descurci cu o slujbă fără securitate, atunci poate fi pasul perfect pentru tine.

Dacă ați decis că doriți să încercați să lucrați la un startup, următorul pas este să îl găsiți pe cel potrivit. Cheia pentru aceasta este să înțelegeți patru elemente despre următorul dvs. potențial angajator. Cultură, Companie, Concurență și Clienți. Acordați-vă sarcinile de a afla cum este cultura într-o organizație, cum este structurată compania, unde sunt poziționați față de concurența lor și cum le văd clienții. Odată ce înțelegi aceste patru aspecte, vei avea o idee excelentă despre cum ar fi viața la acea companie .

Începeți azi să vorbiți cu oamenii din industria dorită. Faceți conexiuni cu diferite startup-uri și discutați deschis despre cum ați fi interesat să vă alăturați lumii haotice. Prezentați cum îi puteți ajuta și apoi scufundați-vă. Pregătiți-vă pentru o călătorie cu multe necunoscute, dar multe momente grozave pe parcurs. Bucurați-vă.