Aplica online pentru creditul tau IMM!

Aplica online pentru creditul tau IMM! Aplica online pentru creditul tau IMM!

Daca esti antreprenor si cauti cea mai rapida modalitate de a aplica pentru un creditimm online, ai ajuns unde trebuie.

Creditul IMM online a luat nastere din dorinta de a ajuta acest segment de clienti si de a putea oferi solutii cat mai eficiente de finantare micilor intreprinzatori. Creditul IMM este una dintre principalele modalitati de sprijin pentru firme, cu ajutorul caruia, microintreprinderile, intreprinderile mici sau medii isi pot asigura nevoile de finantare, mai ales in contextual actual.Cand ai nevoie de ajutor pentru a pune in aplicare planurile pentru firma ta (schimbare utilaje, extindere, masini sau iti cumperi un imobil sau sa iti modernizezi sediul actual al firmei), creditul IMM online e solutia, mai ales cand aplici atat de simplu, in cativa pasi. Iata care sunt etapele pentru a aplica pentru un credit IMM online!

 

Da, online, pentru ca e mai rapid, mai confortabil, mai sigur, fara cozi interminabile si fara a te expune la riscurile contextului actual.1. Accesati www.crediturgentimm.ro si completati formularul de aplicare online - acesta contine datele de identificare fiscala ale firmei, suma solicitata ca imprumut si date tale de contact.2. Vei primi pe adresa de email - cerere de imprumut propriu-zisa si ti se va solicita un minim de documente despre activitatea si situatia financiara a firmei.3. Urmeaza sa primesti raspunsul institutiei creditoare cu decizia de acordare in doar cateva ore4. Banii iti pot intra in cont chiar si in 24 de ore de la aprobare5. Te bucuri de ajutorul primit si esti pregatit pentru a-ti pune planurile in aplicare  Care sunt avantajele creditului IMM online?

Rapiditate si siguranta - cea mai rapida forma de finantare IMM! De ce? Pentru ca ai nevoie doar de un dispozitiv de tip laptop sau telefon si o conexiune la Internet si poti aplica cand vrei tu, fara sa te delasezi la un punct de lucru fizic.

Acces la o suma generoasa - creditul de investitii pentru imm-uri este foarte generos cu firmele mici si mijlocii ajungand la sume de pana la 450.000 de lei

Rapiditate in accesare pentru ca aplici doar cu documentele pe care le ai in posesie

Libertate in utilizarea sumei disponibile - nu este nevoie sa justifici destinatia banilor, care pot sa fie utilizati in functie de prioritatile firmei.

Rate fixe - pe toata durata creditului, astfel incat planurile tale sa decurga asa cum ti-ai propus.

Cu un asemenea credit IMM, atingerea scopurilor nu mai este o problema. Aceseaza creditul IMM online!