Aparate Aer Conditionat 24000 BTU/h

Aparate Aer Conditionat 24000 BTU/h Aparate Aer Conditionat 24000 BTU/h

Pompele de căldură din gama Estía de la Toshiba sunt soluția ideală pentru încălzire și producerea apei calde menajere.

Gama Estía a fost reînnoită odată cu introducerea noilor dimensiuni trifazate ale Estía Alta Potenza și extinsă cu gama de pompe de căldură monobloc și gama de pompe de căldură dedicate producției de apă caldă menajeră.

Caracteristica comună a celor trei familii este fiabilitatea ridicată care distinge toate produsele mărcii Toshiba și performanța excelentă, cu valori de eficiență energetică care vă permit să încălziți sau să răciți încăperile cu un consum minim de energie.

Confort pentru toate anotimpurile! Sistemul de pompă de căldură Estía poate produce apă la temperaturi diferite pentru utilizare în diferite aplicații simultane.

Estía garantează cel mai bun confort pe tot parcursul anului, funcționând la încălzirea până la -25 ° C a temperaturii externe și producerea apei calde până la 65 ° C și la aerul condiționat până la 46 ° C de temperatură externă cu producția de apă răcită de la 7 ° C, similar cu performantele unui aparat de aer conditionat 24000 BTU/h.

Unitățile din seria Estía sunt rapide și ușor de instalat. Unitățile exterioare compacte pot fi poziționate oriunde în apropierea casei.

Când este prezent, unitatea hidronică poate fi amplasată fără probleme în cel mai potrivit loc din casă și, cu aceeași ușurință, se întâmplă același lucru și pentru pompa de căldură pentru apă caldă menajeră. Nu sunt necesare țevi de fum care necesită lucrări de construcție suplimentare.

Utilizarea pompelor de căldură Estía, care utilizează aerul ca energie regenerabilă, contribuie la reducerea emisiilor de CO2 în atmosferă la nivel global și limitează utilizarea combustibililor fosili sau a altor surse primare de energie neregenerabilă.

Pentru renovarea locuințelor noi sau a clădirilor, pompele de căldură Estía oferă o serie de combinații, care pot satisface orice nevoie de locuințe.

Gama monobloc Estía și seria 5: tehnologie. Noua reclamă tehnologică Toshiba eficiența ridicată garantează, de asemenea fiabilitate pe termen lung.

Inginerii Toshiba au soluții dezvoltate și brevetate și componente inovatoare și de ultimă generație ca Compresor rotativ DC Twin e invertorul de curent continuu cu controlul vectorial pe care l-au redat posibil realizarea unui economie de energie excepțională e eficiență remarcabilă.

Compresorul rotativ DC Twin are o eficiență ridicată și un sarcini parțiale minime prin limitarea I consumul de energie electrică, în timp ce invertorul controlul vectorial permite modulați efectiv viteza a compresorului și a acoperirii astfel un spectru larg de control.

Invertorul de control vectorial al Toshiba vă permite să monitorizați tensiunea și frecvența când unitatea este în funcțiune, garantând-o la fel și eficiența energetică.

Performanța este mai departe îmbunătățit de la circuitul de convertor de mare viteză care calculează relația dintre înfășurările compresorului și a rotor care permite optimizarea alimentare instantanee la compresor.

Toate acestea s-au aplicat produselor Estía: sistemul de control avansat Toshiba reglează temperature apă fierbinte în conformitate cu asta a aerului exterior. Dacă condițiile atmosferic devine mai blând, sistemul modulează automat temperatura apei anticipând astfel nevoia mai mica incalzirea spatiului.

Aceeași logică de control vă permite, de asemenea, să anticipate cerere mai mare de încălzire când condițiile meteorologice devin mai extreme.

Acest sistem de reglementare al temperatura apei oferă cel mai bun confort posibil.

Economiile astfel realizate au avut o recidivă pozitivă duce la a reducerea costurilor cu energia electricitate percepută consumatorului e pe întreaga comunitate pe măsură ce se reduce Emisiile de CO2 în atmosferă.

Când temperatura exterioară scade la un nivel critic, Estía este echipat cu un system protecție care activează circulatorul pentru a evita riscul de îngheț a apei din interiorul conductelor.