Animale vedete pe Instagram

  • Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
  • Animale
Animale vedete pe Instagram Animale vedete pe Instagram

Se numește domnul Burns, dar s-ar putea să-l cunoașteți ca Tuna. Câinele are peste 3 milioane de adepți pe Instagram și este, de asemenea, inspirația pentru nenumărate meme.

Courtney Dasher a început să posteze poze cu câinele său pe pagina ei, dar și-a dat seama că a devenit meme. Ea a decis să creeze contul lui Tuna și a fost un succes. Dasher și-a păstrat slujba zilnică, dar a început să vândă tricourile și cănile lui Tuna. A decis să devină un lucru cu normă întreagă când a fost invitată să facă turnee în câțiva orașe cu câinele ei. Acum el este principalul venit al familiei.

Când Rafael Mantesso a împlinit 30 de ani, soția sa l-a părăsit. Pur și simplu avea un apartament împreună cu cățelușul său Jimmy Choo, numit după producătorul preferat de pantofi al fostului său. Pentru a face față disperării, a început să posteze poze cu animalul său de companie, împreună cu unele arte. În 2016, Ashton Kutcher a postat una dintre fotografiile sale și totul s-a schimbat.

Jimmy Choo a primit mii de noi adepți și este cel mai urmărit prieten cu blană din Brazilia, țara sa natală. În plus, a susținut mărci semnificative precum Porsche și Vivara. De asemenea, Mantesso a lansat o carte folosind cele mai bune imagini ale cățelușului său.

Pumpkin the Raccoon

Persoanele care influențează animalele de companie pe internet nu sunt limitate la câini și pisici. Pumpkin the Raccoon ca fenomen pe internet cu aproape 1,5 milioane de dolari adepți și este, fără îndoială, cel mai cunoscut raton de pe planetă.

Dovleacul a fost salvat dacă avea doar o lună și a fost adoptat de o familie din Bahamas, unde i se permite să dețină un raton pentru un animal de companie. Dovleacul împarte casa cu alți doi câini și se înțeleg foarte bine. Bineînțeles, gospodăria a lansat mai multe produse cu poza sa și, de asemenea, o carte, Dovleac: ratonul care credea că este un câine.

Hamlet the Pig

Este greu să reziste atracției lui Hamlet. Contul său de pe Instagram are peste 300.000 de adepți care adoră imaginile lui Hamlet care se bucură de viața din California, purtând haine amuzante și chiar conducând.

Persoana responsabilă este Melanie Rodriguez, care dorea un animal de companie care să o ajute să aibă grijă de epilepsie. Soțul ei era alergic la pisici și câini, așa că au ales să adopte un porc în miniatură. Gomez a creat un cont pentru a discuta despre imaginile lui Hamlet și a devenit o senzație. Acum micul porc are un magazin online unde fanii pot achiziționa haine și cărți.

Juniper

Juniper este cea mai fericită vulpe din lume. Cel puțin este ceea ce spune contul ei de Instagram și numele cărții sale, care poate fi găsit pe Amazon. Creatura este doar o altă senzație online și conține aproape 3 milioane de adepți.

O gospodărie adoptată în Florida Juniper și este o rasă națională, incapabilă să supraviețuiască în pădure. Ulterior, a obținut compania unei a doua vulpi, Fig, care apare de multe ori și în contul ei. Proprietarii lor au creat pentru ei un site unde fanii pot cumpăra produse cu propriile imagini.