AmJob.Ro

  • Duminică, 14 Mai 2023
  • Afaceri
  • Publicat de
AmJob.Ro AmJob.Ro

Amjob este un asistent inteligent al recrutorilor, care a reușit să le câștige încrederea și admirația încă de la început. Acesta oferă un real ajutor reducând în mod considerabil numărul de interviuri irelevante. Așadar, fimele adaugă job iar posibilii angajați pot aplică imediat de oriunde s-ar află.

Candidații se pot găși ușor din baza de profiluri iar oferă de locuri de muncă este foarte vastă. Puteți găși rapid jobul dorit sau angajații de care aveți nevoie, fără să fie nevoie de costuri suplimentare. Sistemul de management este foarte bine pus la punct, astfel că puteți structura aplicările și profilurile în diverse categorii după bunul plac.

Profilul este în format unic iar informațiile sunt vizibile imediat ce posibilii angajați aplică la postul vacant. Aveți acces nelimitat la baza de date ale candidaților, precum și la ofertele de muncă disponibile pe site.

Această platforma este foarte eficientă deoarece puteți naviga cu ușurință oricând doriți pentru a vedea candidații sau lista de locuri de muncă care vi se potrivesc cel mai bine.

Atunci când o persoană aplică la job candidatul primește imediat o notificare despre mesajul trimis și va putea răspunde cât mai rapid. Fie că este vorba de job-uri part-time sau job-uri fulltime aici cât puteți găși o mulțime de oferte extrem de avantajoase.

Atunci când angajatorii adaugă loc de muncă apar oferte noi iar asistentul digital face recomandări cu privire la profilurile care au fost create în ultimele zile. Posturile vacanțe vor fi vizibile pentru candidați și atrag imediat atenția prin conținut și format astfel că vor colecta cât mai multe aplicări.