Altex a pornit campania Black Friday

  • Vineri, 13 Noiembrie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
Black Friday Black Friday

Altex, cel mai mare retailer de electro-IT din Romania, isi va incepe campania de vanzari online si offline de Black Friday pe 29 octombrie. Campania dureaza cinci saptamani. In tot acest timp puteti prinde reduceri foarte mari de la produse mici pana la electronice mari. Multi dintre romani asteapta vinerea aceasta deoarece un mare magazin din Romania incepe campania. Multi romani si-au luat zi libera legala.

Reducerile vor fi disponibile in magazinele fizice si online Altex si Media Galaxy.

Compania sustine ca a redus preturile cu peste 50% in unele cazuri pentru toate categoriile de produse pe care retailerul le vinde: electrocasnice mici si mari, televizoare, IT&C, jocuri, electronice.

Compania explica durata campaniei prin necesitatea de a indeplini cerintele de siguranta a sanatatii.

„Cu garantia ca avem suficiente stocuri in magazine si depozite si o gama larga de produse cu reduceri mari, invitam clientii sa intre pe site sau sa vina la oricare dintre cele peste 120 de centre de servicii Altex si Media Galaxy din tara pentru a vedea, testati si alegeti produsul potrivit in siguranta ", se arata intr-o declaratie a companiei.

Retailerul sustine ca a fost afectat de criza Covid-19 in ceea ce priveste oferta din piata externa, dar ca „depune toate eforturile pentru a asigura o buna disponibilitate a stocurilor, chiar si pentru categoriile de produse in care cererea a crescut foarte mult, pe fondul tranzitiei sa lucreze de acasa si de la scoala online: laptopuri, tablete, imprimante, monitoare, smartphone-uri, routere fara fir, camere web."

Retailerul roman de electro-IT Flanco, care desfasoara operatiuni online si magazine fizice, incepe cea de-a zecea campanie de vanzari de Black Friday.

Sezonul de promovare va avea loc in perioada 23 octombrie - 30 noiembrie si vine cu reduceri de pana la 80% la peste un milion de produse vandute in reteaua Flanco de 157 de magazine si online, a anuntat retailerul joi, 22 octombrie.

Pentru editia de Black Friday din acest an, Flanco va avea oferte speciale in special pentru produsele care au inregistrat cele mai mari vanzari din ultimele luni. Astfel, aspiratoarele robot, best-seller-urile din acest an, vor avea reduceri de pana la 50%, precum si televizoarele.

"A 10-a editie a Black Friday este una complet diferita, nu numai pentru conditiile de piata complet neobisnuite, ci si pentru faptul ca este o editie aniversara", a spus Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail.

Clientii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a returna produse care nu isi indeplinesc asteptarile. Pentru a limita acest tip de situatie, Flanco a lansat recent serviciul de preluare din magazin, permitand clientilor sa comande online si sa selecteze orice magazin din reteaua Flanco unde doresc livrarea produsului. Clientii pot vedea si verifica produsele din magazin inainte de a le ridica pentru a se asigura ca produsele comandate sunt ceea ce au nevoie.