Alte utilizari pentru sare decat cele obisnuite

Alte utilizari pentru sare decat cele obisnuite Alte utilizari pentru sare decat cele obisnuite

Curata frigiderul

Mâncarea dvs. stocată poate fi mai predispusă la rău într-un frigider împuțit. Pentru a o evita, amestecați mai întâi o jumătate de cană de sare și doi litri de apă caldă, apoi înmuiați un burete în soluție pentru a o curăța. Duhoarea va deveni istorie!

Accelerați timpul de fierbere 

Așa cum spune proverbul, un vas urmărit nu fierbe niciodată. De fapt, ceea ce s-ar putea să nu știți este că unul sărat. Deci, dacă timpul nu vă permite să aveți acel pacient, ciupiți puțină sare în apă și va bula mai repede.

Curata petele de vin rosu

Ți-ai bătut vreodată creierul încercând să îndepărtezi vinul roșu vărsat? Acum puteți jura cu sare! Presărați puțină apă sărată pe pată și lăsați-o să stea aproape 15 minute. Lasă un burete proaspăt să se ocupe de restul!

Îndepărtați filigranele de pe o suprafață din lemn

Filigranele de pe mobilierul din lemn îl vor face să pară mai vechi decât este în realitate. Pentru a scăpa de el, amestecați sarea cu o picătură de apă și frecați pasta de filigran. Apoi, nu uitați să folosiți ojă de mobilier pentru a restabili strălucirea și va fi din nou nou.

Accelerează procesul de vindecare

Fără un tratament adecvat, zona urechilor găurite este vulnerabilă la infecții. În acest fel, mai bine înmuiați zona din când în când cu apă caldă sărată. Acesta va accelera procesul de vindecare.

Curățați mătreață

Poate fi enervant să ai mătreață. Nu-ți face griji! Acum, încercați să vă masați scalpul cu un vârf de sare și spălați-l și veți găsi cu greu să fie văzut. Ușor de agitat, nu?

Îndepărtați gheața de pe parbriz 

Se întâmplă adesea iarna când parbrizul colectează un strat de zăpadă în timp ce te grăbești? Nu vă faceți griji, deoarece o sticlă de apă rece sărată poate fi un salvator. Ștergeți-l pe parbriz și ar trebui să se topească ușor.

Spargeti nuci

Nu risipiți bani cu spărgătorul de nuci atunci când puteți rezolva problema dificilă cu puțină sare. Tot ce trebuie să faceți este să puneți nucile în apă sărată și să le lăsați să stea câteva minute. După aceea, puteți încerca să o spargeți din nou. Și coaja se va desprinde cu ușurință!

Remediu cafea arsă

Adăugați un pic de sare în cafeaua arsă și veți găsi că are un gust mult mai bun. Poate suna incredibil, dar veți vedea că este adevărat după ce ați încercat-o.

Elimină petele de ruj 

Rujurile vă pot prezenta în cea mai bună lumină, făcând în același timp petele sale spinoase pentru a scăpa. În acest caz, nimic nu este mai eficient decât sarea. Frecați puțină sare pe petele pe care le lăsați pe cani sau alte ustensile de bucătărie și spălați-le, iar rezultatul vă va uimi cu siguranță.