Alimentele pe Care trebuie să Le Încercați În Timp Ce Vizitați Costa Rica

  • Sâmbătă, 6 August 2022
  • Turism

Oricine a fost în Costa Rica vă va spune că este pur și simplu unul dintre cele mai minunate locuri pe care le puteți vizita din lume. Oamenii sunt atât de amabili și primitori, vibe-ul general este atât de relaxat, așa cum este încapsulat de celebra frază a țării: pura vida , care înseamnă viață pură. Pe lângă faptul că vă bucurați de frumoasa biodiversitate pe care țara o are de oferit, există câteva mâncăruri cu adevărat delicioase din Costa Rica pe care trebuie să le încercați în timp ce sunteți acolo.

Gallo Pinto

Gallo Pinto este micul dejun tradițional servit în Costa Rica, care constă dintr-un amestec de orez și fasole, care poate fi negru sau roșu, gătit cu ardei gras, ceapă, usturoi, coriandru și terminat cu clasicul sos Lizano. Sosul este acidulat, este făcut din legume și este un aliment de bază din Costa Rica din 1920.

Casado este o masă tradițională care constă din multe componente, inclusiv orez, pătlagină, fasole neagră, salată, o tortilla și adesea se adaugă o proteină. Acesta poate fi pui, porc, vită, pește, chorizo ​​sau orice altceva.

Olla de Carne este adesea servită la prânz, în special în lunile mai reci ale anului. Tocană este făcută cu carne de vită și porumb cu os, cartofi dulci, cartofi obișnuiți, manioc, dovleac, dovleac chayote și igname. Tocanita bogata se serveste cu orez si uneori cu o stoarce de lamaie deasupra.Mâncare și băuturi populareAlimentele Pe Care Trebuie Să Le Încercați În Timp Ce Vizitați Costa Rica Publicat pe 24 iulie 2022PUBLICITATE

Oricine a fost în Costa Rica vă va spune că este pur și simplu unul dintre cele mai minunate locuri pe care le puteți vizita din lume. Oamenii sunt atât de amabili și primitori, vibe-ul general este atât de relaxat, așa cum este încapsulat de celebra frază a țării: pura vida , care înseamnă viață pură. Pe lângă faptul că vă bucurați de frumoasa biodiversitate pe care țara o are de oferit, există câteva mâncăruri cu adevărat delicioase din Costa Rica pe care trebuie să le încercați în timp ce sunteți acolo.

Gallo Pinto

Gallo Pinto este micul dejun tradițional servit în Costa Rica, care constă dintr-un amestec de orez și fasole, care poate fi negru sau roșu, gătit cu ardei gras, ceapă, usturoi, coriandru și terminat cu clasicul sos Lizano. Sosul este acidulat, este făcut din legume și este un aliment de bază din Costa Rica din 1920.

Gallo Pinto

Gallo Pinto

Căsătorit

Casado este o masă tradițională care constă din multe componente, inclusiv orez, pătlagină, fasole neagră, salată, o tortilla și adesea se adaugă o proteină. Acesta poate fi pui, porc, vită, pește, chorizo ​​sau orice altceva.

Căsătorit

Căsătorit

Oală de vită

Olla de Carne este adesea servită la prânz, în special în lunile mai reci ale anului. Tocană este făcută cu carne de vită și porumb cu os, cartofi dulci, cartofi obișnuiți, manioc, dovleac, dovleac chayote și igname. Tocanita bogata se serveste cu orez si uneori cu o stoarce de lamaie deasupra.

Sopa negra este o supă de fasole neagră care este densă și bogată datorită amestecării unora dintre fasole pentru a-i conferi mai multă vâscozitate. Se face cu ardei gras, telina, ceapa, usturoi si se condimenteaza cu coriandru, sare si piper. Supa este adesea servită cu orez și felii de ou fiert tare

Picadillos este o legumă făcută cu legume mărunțite, care sunt apoi sote cu ceapă, bulion și ierburi într-o grăsime. Multe pot fi numai vegetale, dar se adaugă unele proteine, inclusiv carne de vită și chorizo. Uneori, unele fructe sunt adăugate și în farfurie și servite cu tortilla de porumb pentru a le mânca ca gallos, tacos costarican.