Alimente pentru creier

Alimente pentru creier Alimente pentru creier

Ce legătură are alimentele pe care le consumi cu modul în care funcționează creierul tău? Uhh, mai mult decât crezi. Toată lumea știe că ceea ce mâncăm ne afectează corpul și felul în care arătăm, dar ceea ce mâncăm ne afectează și creierul. De ce vă spunem asta? Pentru că anumite alimente influențează capacitatea cognitivă! Cum ar fi înțelegerea și procesarea de informații noi, rămânerea concentrată pe sarcina în cauză și recunoașterea când suntem plini. Acest lucru este esențial mai ales atunci când încercați să studiați – păstrarea informațiilor noi și concentrarea vă va ajuta să treceți la acel test. Consultați această listă cu 15 alimente pentru creier care vă vor stimula concentrarea și memoria.

Nuci

Nu, nu suntem nebunești, inclusiv nucile în această listă. Pur și simplu mâncând câteva nuci într-o zi, îți îmbunătățești sănătatea cognitivă. Nucile au un nivel ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale care ajută la îmbunătățirea vigilenței mentale. Vitamina E ajută la prevenirea bolii Alzheimer. Voi adăuga acest lucru la fiecare coș de cadouri de sărbători pe care îl trimit.

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este serios atât de versatil, are peste 77 de utilizări și cure, este un adevărat aliment puternic. Mai ales când vine vorba de creierul tău, este plin de beneficii. Poate ajuta la pierderea memoriei pe măsură ce îmbătrânești, așa că ar trebui să poți păstra întotdeauna ceea ce ai învățat la facultate. Destul de curat. O voi adăuga imediat la coșurile cu vin.

Somon

Dacă nu vă plac fructele de mare, este timpul să începeți. Somonul este unul dintre cele mai hrănitoare alimente pentru creier, da! Este plin de acizi grași omega-3 pentru a vă menține creierul să funcționeze fără probleme și pentru a îmbunătăți memoria. În plus, dacă aveți ADHD, somonul vă va ajuta să vă îmbunătățiți concentrarea. Nu-i rău pentru un pește, nu-i așa?

Avocado

Acest fruct este literalmente unul dintre cele mai sănătoase pe care le puteți consuma, poate obține o repetare proastă din cauza conținutului lor ridicat de grăsimi, dar este important să rețineți că avocado este plin de grăsimi monosaturate. Și pentru majoritatea oamenilor, stresul asociat atunci când studiază face doar să erupă pielea, în timp ce consumul de avocado îți menține pielea strălucitoare și moale. Mai mult, avocado are atât vitamina K, cât și acid folic, ceea ce ajută la îmbunătățirea funcției cognitive, în special a memoriei și a concentrării.

Ciocolata neagra

Ca un ciocolatic, nu pot trece o zi fără să mănânc din această gustare dulce. Dar există puțină captură, nu toate tipurile de ciocolată sunt bune pentru tine (știu, pacat), dar ciocolata neagră este super sănătoasă. (Da!)( Este plin până la refuz cu flavonoli, care au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea fluxului sanguin atât la creier, cât și la inimă. Ceea ce este crucial, dar amintiți-vă cu cât este mai întunecat. ciocolată, cu atât mai multe beneficii pentru sănătate. Așa că asigurați-vă că cumpărați o mulțime de ciocolată neagră procesată minim, cu cel puțin 70 la sută de cacao. În acest fel, puteți obține doza de ciocolată și puteți obține toate beneficiile suplimentare pentru creier. Aceasta este probabil cea mai bună veste pe care am Am auzit de ceva vreme! Și da, va fi adăugat la fiecare coș cadou de ciocolată de acum înainte.