Murături
Pentru a conserva orice, se folosește sare. Iar murăturile sunt legume sărate și conservate, care sunt scufundate în ulei sau oțet pentru fermentare și aromă. Aceste murături sunt consumate ca o parte, precum și puse în diverse sandvișuri și burgeri din întreaga lume. Conținutul extrem de ridicat de sodiu din acestea agravează tensiunea arterială și poate transforma chiar și un castravete simplu într-o bombă de sodiu.
Alcoolul
Nu există niciun beneficiu pentru sănătate al consumului de alcool. Aportul unei cantități mari de alcool determină o creștere temporară a tensiunii arteriale, dar abuzul prelungit de alcool are ca rezultat creșterea nivelului de tensiune arterială și acest lucru provoacă hipertensiune, împreună cu alte boli de inimă. Aportul unei cantități mari de alcool provoacă, de asemenea, obezitate, iar persoanele obeze sunt mai susceptibile de a avea tensiune arterială crescută. Astfel, o persoană ar trebui să-și limiteze cât mai mult consumul de alcool.
Produse de panificație
Produsele la cuptor pot arăta sănătoase din cauza mirosurilor strălucitoare și a gustului uimitor al acestuia. În plus, ideea ca ceva să fie proaspăt coaptă sună foarte sănătos și hrănitor. Cu toate acestea, produsele de patiserie sunt bogate în conținut de zahăr și acest zahăr provoacă, de asemenea, o creștere a tensiunii arteriale. Mai mult, în feliile de pâine, produse de patiserie și cornuri - se adaugă sare. Această sare crește nivelul tensiunii arteriale datorită unui nivel crescut de sodiu în sânge.
Bacon
Bacon este o bombă cu calorii. Sunt bețe de grăsimi care sunt prăjite în bazinele de colesterol. Cel mai rău lucru este că oamenii mănâncă acest lucru la micul dejun, iar micul dejun este cea mai importantă și vitală masă a zilei. Prin urmare, mâncând ceva atât de nesănătos, atât de devreme dimineața are chiar mai multe efecte adverse decât ar fi să îl mănânci altfel. Datorită conținutului de grăsime din slănină, tensiunea arterială crește, iar acest lucru duce la exagerarea inimii.
Cafea
Cafeaua este o băutură excelentă dimineața și este un substituent uimitor al băuturilor energizante. Cu toate acestea, utilizarea fără precedent și necontrolată a băuturilor bogate în cofeină poate duce la creșterea tensiunii arteriale și acest lucru provoacă hipertensiune arterială a inimii. Cafeaua determină și o persoană să-și piardă libidoul; astfel, utilizarea cafelei ar trebui redusă. Mai mult, creșterea tensiunii arteriale cauzată de aportul de cafea este bruscă și, prin urmare, poate provoca mai multe daune.
Bomboane
Bomboanele, cafele și batoanele de ciocolată provoacă, de asemenea, o creștere a nivelului de sodiu al corpului. De asemenea, crește violent nivelul zahărului, ceea ce duce la creșterea tensiunii arteriale. Aportul unei cantități mari de alimente cu zahăr determină, de asemenea, obezitate, care este direct relativă la exagerarea inimii și la creșterea tensiunii arteriale.
Băuturi carbogazoase
Băuturile carbogazoase nu furnizează, de asemenea, altceva decât un flux nesănătos de conținut zaharat. Băuturile carbogazoase provoacă o mulțime de boli și agravează și tensiunea arterială. Băuturile carbogazoase distrug, de asemenea, sănătatea orală a unei persoane și provoacă deshidratare. Această deshidratare provoacă în continuare dezechilibru electrolitic în organism și are ca rezultat creșterea hipertensiunii și a tensiunii arteriale. Evitarea băuturilor carbogazoase poate crea un stil de viață mai sănătos.
Carne roșie
Primul sfat al fiecărui medic adresat unei persoane care suferă de hipertensiune arterială este să evite sau să boicoteze în totalitate carnea roșie. Carnea roșie este o sursă majoră de fier hem pentru organism. Acest fier hem este direct legat de nivelurile tensiunii arteriale ale corpului uman. Carnea roșie conține, de asemenea, mai mult conținut de sodiu decât carnea albă și fructele de mare; prin urmare, utilizarea cărnii roșii trebuie redusă pentru a controla tensiunea arterială și pentru a evita hipertensiunea.