Alimente care cauzează boli de inimă pe care le puteti consuma în fiecare zi

Alimente care cauzează boli de inimă pe care le puteti consuma în fiecare zi Alimente care cauzează boli de inimă pe care le puteti consuma în fiecare zi

Bolile de inimă sunt principala cauză de deces în SUA, provocând aproximativ 655.000 de vieți în fiecare an, iar aproape jumătate dintre aceste decese sunt asociate cu o dietă slabă.Pentru a reduce riscul de atac de cord, este mai bine să eliminați următoarele alimente din dieta obișnuită.

Bacon

Experții spun că alimentele bogate în sare, grăsimi saturate și zahăr vă rănesc cel mai mult inima.Slănina este plină de grăsimi saturate și sare care vă ridică colesterolul rău și tensiunea arterială.Cele două substanțe,alături de conservanții adăugați,vă cresc riscul de boli de inimă sau accident vascular cerebral.

Inghetata

Înghețata este încărcată cu zahăr, grăsimi saturate și calorii.Acești compuși pot crește trigliceridele și pot duce la un atac de cord, precum și la creșterea în greutate.Așadar, păstrați această mâncare dulce congelată pentru un tratament special.

Pizza

Pizza este unul dintre cei mai mari factori care contribuie la grăsimea saturată care impozitează inima în SUA.Este, de asemenea, bogat în sodiu și calorii, ambele putând crește riscul de atac de cord.Data viitoare, alegeți unul de grâu integral cu mai puțină brânză și cârnați sau faceți-l singur.

Sifon

Sifonul nu este bun pentru tine în multe feluri și este cu siguranță rău pentru inima ta,deoarece are prea mult zahăr adăugat.Băutorii de sodă sunt mai predispuși să dezvolte boli de inimă,hipertensiune arterială,diabet și să crească în greutate.Schimbă-ți sifonul cu apă plată pentru binele inimii tale.

Chipsuri de cartofi

Nu este un secret faptul că chipsurile de cartof contribuie semnificativ la creșterea în greutate.Acestea sunt,de asemenea, ambalate cu grăsimi saturate și sare care sunt legate de boli de inimă.Pentru a vă salva inima, săriți gustarea prăjită de sare și crocantă și treceți la cele hrănitoare, cum ar fi biscuiții din cereale integrale.

Carne roșie

Carnea roșie,cum ar fi carnea de vită,mielul și carnea de porc, are o cantitate uimitoare de grăsimi saturate care joacă un rol semnificativ în bolile de inimă.Pentru cel mai mare impuls de sănătate a inimii,limitați porțiunile de carne roșie și vizați proteine ​​pe bază de plante,cum ar fi fasolea și nucile.

Produse de panificație

De obicei, realizate din făină albă, zahăr, unt sau scurtare, produsele de patiserie, cum ar fi fursecurile, prăjiturile și brioșele, pot crește nivelul trigliceridelor și glicemia, provocând boli de inimă și creștere în greutate. Pentru delicatese mai sănătoase, utilizați făină de grâu integral și uleiuri vegetale lichide și tăiați zahărul.

Cartofi prăjiți

Cartofii prăjiți reprezintă o triplă amenințare pentru sănătatea inimii. Nu numai că sunt încărcate cu carbohidrați, dar sunt, de asemenea, bogate în grăsimi și sare, toate acestea fiind legate de boli de inimă. Obțineți cea mai mică porție posibilă sau faceți cartofi prăjiți mai sănătoși cu ulei de măsline sănătos pentru inimă.

Carne procesată

Carnea procesată, precum hot dog-ul, cârnații și salamul, este printre cele mai proaste alimente pentru inima ta. Sunt bogate în sare și grăsimi saturate care pot duce la boli de inimă. O opțiune mai sănătoasă este curcanul fără grăsimi saturate, în special pieptul de curcan proaspăt feliat.