Alegerea unui DJ pentru nunta - 8 intrebari de adresat

Urmatoarele intrebari pot fi adresate DJ-ului pe care intentionati sa-l angajati pentru a pune muzica la o nunta. La fel, aceste intrebari va pot ajuta sa faceti o departajare atunci cand aveti le lista doi sau mai multi DJ.

1. Sunteti DJ cu norma intreaga?

Aceasta intrebare poate parea nepotrivita, dar trebuie sa va asigurati ca DJ-ul va fi disponibil si are experienta pentru a fi prezent pe toata durata evenimentului, daca asa ati gandit nunta.

 

2. Cati DJ sunt in echipa? Acesta intrebare este valabila pentru firmele de DJ care ofera mai multi DJ chiar si pentru un singur eveniment. Avantajele sunt evidente: DJ-ii vor fi activi si in forma maxima pe toata durata evenimentului, deoarece se pot inlocui si pot lua pauza.

 

3. Oferiti si alte tipuri de servicii?

Exista firme de DJ nunti care ofera si alte tipuri de servicii pentru evenimente: interventii trupe live, lumini, cabine foto si alte accesorii ce pot face evenimentul mai special. Sunt firme de DJ care ofera astfel de servicii la un pret mult mai accesibil.

 

4. Ce experienta aveti la nunti?

Un DJ poate fi prezent la evenimente corporative, in cluburi de noapte sau la nunti, dar experientele sunt total diferite. Asigurati-va ca DJ-ul pe care il alegeti are experienta in nunti, nu doar ca este dispus sa cante la o nunta.

 

5. Aveti un stil preferat? Daca este posibil, cautati un DJ de nunta a carui stil muzical sa se apropie de cel pe care il preferati. Daca va place hip hop si el iubeste muzica country, cel mai probabil nu o sa va puteti baza pe el pentru sugestii de melodii bune.

 

6. Cu ce veti fi imbracat?

In general, cuplurile nu se gandesc la acest detaliu, dar o tinuta gresita a DJ-ului de nunta poate face ca un eveniment sa se transforme intr-unul penibil. Nu vreti ca la o nunta de pe plaja DJ-ul sa fie imbracat la costum si cravata sau la o nunta la restaurant, DJ-ul sa vina in pantaloni scurti, blugi sau slapi.

 

7. Cum veti crea playlistul?

Intrebati DJ-ul cum isi va crea playlistul de muzica pentru nunta. Are sugestii bune? In ce masura puteti incorpora preferintele voastre? Va vor trimite playlistul pe email pentru a-l aproba? etc.

 

8. Cum puteti mentine ringul de dans plin?

Nu ar trebui sa va asteptati ca un DJ de nunta sa va ofere secretele sale, dar el ar trebui sa stie sa interpreteze reactiile celor prezenti pentru a-si da seama ce melodii au mai mult succes.