Alege tatuaje cu scris, pentru a imortaliza un moment cu semnificatie in viata ta

Alege tatuaje cu scris, pentru a imortaliza un moment cu semnificatie in viata ta Alege tatuaje cu scris, pentru a imortaliza un moment cu semnificatie in viata ta

Tatuajul e una dintre metodele cele mai artistice de a imortaliza un lucru cu adevarat important care s-a petrecut in viata ta. Fie ca ai cunoscut o persoana noua, fie ca ai pierdut un om drag, fie ca ai avansat la o noua etapa in cariera sau a aparut in viata familiei tale un nou copil – poti marca momentul printr-un tatuaj.

Cele mai populare modele tatuaje, in acest sens, sunt asa-numitele tatuaje scris, care exprima o semnificatie simbolica sau chiar transcrie un nume. Sunt considerate cele mai discrete si mai fine tatuaje, pozitionate in orice zona a corpului, cel mai frecvent la incheietura mainii sau in zona pieptului. Sunt populare, atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor, si fac parte din categoria celor ce nu isi pierd valoarea in timp.

 

Un tatuaj permanent, o decizie importanta: ce iti tatuezi?

Experienta de viata e acel lucru care nu isi poate pierde valoarea in timp. De cele mai multe ori, persoanele care aleg sa isi faca un tatuaj se inspira din propria lor existenta, propriile lor trairi. E cel mai sigur mod prin care nu te vei alege cu un tatuaj care se va demoda in cel mai scurt timp.

Decat sa optezi pentru o imagine care te atrage din punct de vedere vizual si doar atat, e mult mai sigur si mai recomandat sa cauti sa imortalizezi un moment cu semnificatie in viata ta. E foarte important sa te asiguri ca nu iti vei pierde interesul fata de propriul tau tatuaj dupa o lunga perioada de timp, cum ar fi un numar crescut de ani. Procedurile de indepartare a tatuajelor sunt dureroase, asa ca de ce sa nu faci din start o alegere sigura?

 

Cat de complexe pot fi tatuajele cu scris si la cine apelezi pentru realizarea lor

Desi, in aparenta, un tatuaj cu scris poate fi considerat un lucru extrem de simplu de realizat, in realitate ai nevoie de un specialist cu experienta, care sa inteleaga valoarea simbolica a textului tau.

Impreuna cu el, vei putea alege un anumit font si stilul potrivit de caractere, dimensiunea, pozitionarea, culoarea, alte elemente care sa insoteasca textul (daca e necesar) si asa mai departe. Vei putea face alegeri inspirate in compania expertilor care inteleg dorintele si asteptarile tale. Poti face un tatuaj scris in limba romana sau engleza, dar si in latina, japoneza, chineza, sanscrita, farsi – si asa mai departe. Semnificatia va fi aparte. Un tatuaj bine realizat nu va reprezenta niciun risc la adresa sanatatii tale si va avea un aspect deosebit.

 

Funkytattoo salonul de tatuaje din Bucuresti recomandat pentru tatuaje scris si nu numai

Fie ca te inspiri din viata reala pentru tatuajul tau, fie ca nu, alege un tatuator cu experienta, daca vrei sa nu regreti mai tarziu decizia luata. Iti recomandam un salon de top din Bucuresti, un mediu unde vei intalni experienta, pasiune si profesionalism, la cele mai inalte standarde.

Echipa de la Funkytattoo.ro are in portofoliu inclusiv modele de tatuaje scris, dar si reprezentari grafice care impresioneaza. Toate conditiile de igiena sunt respectate de la A la Z in acest mediu profesionist, unde asteptarile sunt intotdeauna respectate. Daca vrei un tatuaj exact asa cum ti l-ai imaginat, atunci Funkytattoo.ro e solutia cea mai buna. E timpul sa te bucuri cu adevarat de tatuajul pe care ti l-ai dorit in tot acest timp. Imortalizeaza momentul!