Alege numele perfect pentru baiatul tau

  • Vineri, 21 Mai 2021
  • Familie
  • Publicat de
nume de baieti nume de baieti

Accesati orice site web dedicat parintilor si veti gasi lista dupa lista a potentialelor nume ale bebelusilor cu semnificatie si tot ce trebuie pentru a face alegerea perfecta. O lista completa cu nume de baieti o puteti gasi pe calculator-sarcina.ro.

Luati in considerare semnificatia numelui

S-ar putea sa alegeti pur si simplu un nume pe care il iubiti. Sau s-ar putea sa doriti sa va scufundati putin mai adanc si sa alegeti unul care are un inteles frumos: Bogdan, de exemplu, inseamna „daruit de Dumnezeu”. Poate doriti sa onorati un membru al familiei iubite, sa alegeti un nume care a fost folosit in mod traditional in familia dvs. sau unul care are o semnificatie speciala.

Daca aveti deja unul (sau mai multi) copii

Daca acesta este un al doilea copil (sau mai mare) trebuie sa va asigurati ca numele nu este doar minunat, ci are o rezonanta buna. Este important ca acel nume sa transmita o emotie. Poate ajuta in a construi un om puternic.

De asemenea, trebuie sa se asocieze frumos cu numele lor de familie

Importanta combinatiei prenume-nume nu poate fi exagerata. Voi renunta la aceasta lista de nume foarte nefericite chiar aici, ca exemplu al celor mai flagrante erori, pe care, speram, nu le-ati face, dar din nou, fluxul este cheia. Daca aveti un nume de familie foarte lung, un nume mai scurt ar putea fi calea de urmat (sau invers). Probabil ca nu doriti ca numele sa rimeze - Amelia Bedelia este mai bine sa ramana fictiva. Si veti dori sa fiti atenti la aliterare; cine vrea sa se prezinte ca Bran Dan toata viata lor?

De asemenea, veti dori sa luati in considerare orice porecle potentiale. Imaginati-va copilul ca o persoana adulta care participa la un eveniment de retea profesional, in timpul caruia trebuie sa-si intinda mana si sa se prezinte de mai multe ori. Le-ati dat o combinatie de nume pe care pot fi mandri sa o declare?

Absolut nu cere opinii externe

Stii de ce ar trebui sa pastrezi acest lucru pentru tine pana nu te vei hotari, cu siguranta, asupra numelui? Pentru ca cuiva nu-i va placea. Vor fi lucrat cu un Ion care a fost un tampit sau a mers la scoala medie cu o Ciprian care le-a ales si le-a lasat un gust amar si, prin urmare, ar trebui sa fie alungat din toate timpurile.

Dar probabil ca va vor spune acest lucru numai in timp ce numele este inca doar o optiune. Odata ce este scris pe certificatul de nastere, este mult mai probabil sa minta si sa spuna ca il adora desi nu intotdeauna, asa ca pregateste-te pentru reactia soacrei tale, pentru orice eventualitate.